Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 28 » "УРАГАН" - "КАРДИНАЛ". ПІСЛЯМОВА
00:48
"УРАГАН" - "КАРДИНАЛ". ПІСЛЯМОВА
Роман КОРІНЬ, головний тренер "Кардиналу":
- В першу чергу, хочу привітати свого колегу з перемогою. Сьогодні усі побачили хорошу гру, з великою кількістю моментів. На жаль, нам бракувало концентрації на початку другого тайму, коли ми вели у рахунку 2:0, пропустили гол від Кулика. Далі просто не змогли зібратися до кінця, діяли досить розбалансовано. Ми допустили досить багато помилок, якими досвідчені гравці "Урагану" змогли сповна скористатися. Тож нам ще є над чим працювати. Але, я думаю, ми рухаємось в правильному напрямку.

- Що можете сказати про завершальні хвилини матчу?
- Мабуть нам трішки забракло функціональної підготовки, адже ми програли дві бровки, з яких були виконані гольові простріли у центральну зону. Очевидно, наші гравці просто не виклалися максимально у тих моментах.

- Як вважаєте, підсумковий результат - по грі?
- Результат є завжди результат, а кожна з команд, звичайно ж, бажає зробити його позитивним на свою користь. Виграє та команда, яка максимально використовує свої моменти. Сьогодні краще це зробив "Ураган".

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Я погоджуюся зі своїм колегою у тому, що кожна з команд створила достатньо моментів. І вкотре хочу наголосити на тому, що у вищій лізі усі команди на сьогоднішній день рівні. Тому я не розділяю настрої тих, хто вважає, що коли "Ураган" грає з командою із нижньої частини турнірної таблиці, скажімо "Кардиналом", ми гарантовано повинні його перемагати.

Не забувайте, у нас була дуже важка гра з донецьким "Шахтарем". Чув і читав в інтернеті після того матчу, що "Ураган" - це не команда. Але ми багато разів переглянули відео того поєдинку, тож хочу вам сказати, що це була практично рівна гра. У нас було 11 ударів в ствір воріт, у донеччан - 15, просто ми самі собі "понавозили" голів. Якщо хтось зі мною не згідний, можу посперечатися відносно цього. Особливо це стосується тих анти-вболівальників, хто ллє бруд в інтернеті чи розповідає якійсь плітки. Це все нісенітниця!

Після такої важкої поразки від "Шахтаря" нам було досить важко у психологічному плані. Саме тому хотілося реабілітуватися перед нашими справжніми ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ у матчі з "Кардиналом". Так, у нас було багато бажання сьогодні перемогти. Але у першому таймі львів'яни добре захищалися, а у нападі використали свої моменти - 0:2. Але ми таки змогли переламати хід поєдинку на свою користь і перемогти, за що хочу подякувати усім без винятку гравцям. Можливо, функціонально ми були трішки сильнішими, аніж суперник.

- Сергію, цікаво, що ви сказали своїм підопічним у роздягальні під час перерви?
- Це наша особиста розмова. Але хотів би зазначити, що в "Урагані" грають досвідчені гравці, яким у перерві особливо і говорити нічого не треба було. Просто треба було з ними спокійно поспілкуватися, підбадьорити їх і трохи пояснити.

- Тобто розмови на підвищених тонах не було?
- А навіщо? Якщо нагнітати обстановку за такої ситуації, то буде ще гірше. Ми просто поспілкувалися і внесли корективи у дії кожного з гравців. Хлопці почули ці слова і у підсумку зробили свою справу.

ИСТОЧНИК: http://www.uragan.if.ua/news/index.php?show_news=1254076563.16119477449137006829795058862123&news_section=50%2048%2048%2057
Просмотров: 850 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz