Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 14 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 3:2 (0:2)
23:37
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ТВД (Львів) - 3:2 (0:2)
Західно-українське дербі в Івано-Франківську завершувало програму 10-го туру чемпіонату України. Тиждень тому ТВД стало першою командою, що відібрала очки у лідера - "Локомотива", та ще й на його майданчику. "Ураганівці" до цього програли три поспіль гри, забивши при цьому лише один гол. Зрозуміло, що перед власними вболівальниками прикарпатці прагнули сповна реабілітуватися за останні невдачі.

У цій грі Леоніда Маковського офіційно представили як в.о. головного тренера львівської команди, після того, як вже екс-наставник ТВД Роман Ковальчик подав у відставку. Судячи з перших хвилин матчу, тактика ведення гри "другим номером" сповна влаштовувала гостей, які в основному оборонялись, віддавши ініціативу супернику.

Після контратак Хавер і Кордоба пробивали здалеку, небезпечно з флангу прострілив Кузь - ось і всі моменти львів'ян. В "Урагану" двічі пристрілювався Сержао, після позіграшу кутового мав шанс і Біро Жаде. Але першими пропустили саме господарі. На 11-й хвилині Кордоба після розіграшу ауту прострілив в напрямку дальної стійки, м'яч несподівано пролетів поміж ніг Пилипіву, і молодий Шурак з метра розстріляв ворота - 0:1.

Івано-франківці намагались швидко відігратись. Найбільше роботи у голкіпера ТВД було, коли на майданчику у господарів перебували Сержао, Біро Жаде, Цвелих та Кіндратів. З ударами як раз цієї четвірки Колток справився. Його візаві Ципун теж двічі виручив після проходу Шурака і прямого удару з аута у виконанні Дениса, після чого Шурак лише ціною попередження зупинив швидкий вихід "ураганівців" 3 в 1.

Найреальнішу нагоду зрівняти рахунок на 17-й хвилині втрати Пилипів, котрий з розвороту пробив над поперечиною. У відповідь Маржановський буквально на мить не встиг на гострий простріл Кузя з лівого флангу. Дуже цікавою виявилась остання хвилина першого тайму. Спершу Біро Жаде ефектними перекатами на швидкості прибрав двох суперників і прострілив на самотнього Цвєлих, однак Кордоба у падінні зупинив цю передачу.

Бразильці сигналізували арбітрам, мовляв, м'яч влучив у руку, але оскільки цей епізод відбувся у штрафній суперника, то можливе порушення тягнуло б на пенальті. Буквально за мить "Ураган" пропустив другий м'яч "у роздягальню". Кордоба навісив вперед на Маржановського, той прийняв м'яча і скинув на хід тому ж Кордобі. Перший удар з 12-и метрів Ципун відбив прямо перед собою, однак на добиванні сьомий номер ТВД випередив Кіндратіва і вколотив м'яча у "дев'ятку" воріт - 0:2.

У перерві у роздягальні "Урагану" відбулася серйозна чоловіча розмова, оскільки з початком другого тайму господарі кинулись відігруватися. Кілька небезпечних ударів Пилипіва, Цвєлих і Сержао кіпер львів'ян парирував, проявивиши непогану реакцію. Згодом Біро Жаде і Денис пробивали вище воріт, а Цимбаляк і Ренатіньо - поруч зі стійкою. Переломною у матчі стала 28-а хвилина, коли всього за тридцять секунд рахунок став нічийним. Тут своє вагоме слово сказав Сержао, забивши два дебютні голи в чемпіонаті України.

Спершу найбільш екстравагантний гравець відібрав м'яч у Маржановського, на замаху пройшов Ткачука і пробив точно у дев'ятку. Другий гол став не менш ефектним, коли після передачі Цвєлих Сержао зробив все за два дотики: правою ногою прийняв м'яч на стовпа, і лівою з розвороту у падінні відправив його поміж ніг голкіперу - 2:2. На тій же 28-й хвилині бразилець міг оформити і хет-трик, але після скидки від Ярого з семи метрів "стрільнув" над поперечиною.

Згодом Шотурма пробивав здалеку, після чого він вивів Павлюка з Ренатіньо вдвох проти Дениса, однак бразилець дивом не влучив у ворота. А далі стався епізод, який викликав чимало нарікань з боку гостей, оскільки призвів до взяття воріт. Ренатіньо з правого краю переадресував м'яч на "п'ятачок", де в боротьбі з Павлюком Саківський зрізав м'яча, і той вдарившись у штангу, перетнув лінію воріт... та опинився в руках Колтка. Гол записали на Павлюка, і після довгих розмов з арбітрами "теведисти" таки продовжили гру з центру поля.

"Ураган" продовжував тиснути, однак з ударами Сержао, Цвєлих і Ренатіньо голкіпер впорався, відбиваючи м'яч ногами на ауту чи кутовий. На 36-й хвилині Хавер на "своєму м'ячі" став виходити п'ятим польовим. Дальні удари Кордоби і Ткачука не стали проблемними для Ципуна, який ударом через весь майданчик ледь не вразив порожні ворота ТВД, але м'яч просвистів на перекладиною. Міг влучити у порожні і Цвєлих - мимо, але перед цим Кордоба на передостанній хвилині просто "пробачив" господарів після затяжної атаки вп'ятьох.

За 11 секунд до сирени "Ураган" просто врятував Ципун, якого з трьох метрів розстрілював Кордоба, але кіпер проявив блискучу реакцію і прийняв удар на себе. Фінальну крапку у цьому драматичному двобої могли поставити господарі, але Пилипів пошкодував віддати пас Цвєлих, та й сам не пробив перед сиреною.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

13 листопада. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Стрілецький (Суми), Літвінов (Донецьк). Інспектор: Завальний (Київ).
Ураган: Ципун - Павлюк, Валенко, Чепорнюк, Пилипів-к - Кіндратів, Цвєлих, Біро Жаде, Сержао - Ярий, Шотурма, Ренатіньо.
ТВД: Колток - Хавер, Маржановський, Ткачук, Кузь - Денис-к, Шурак, Кордоба, Цимбаляк - Саківський, Кіндій.
Голи: Сержао (28, 28), Павлюк (31) - Шурак (11), Кордоба (20).
Попередження: Шурак (16).
Просмотров: 606 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz