Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 16 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - 4:1 (3:0)
21:20
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - 4:1 (3:0)
У першій домашній грі нового календарного року "Ураган" впевнено переграв дебютанта Екстра-ліги - хмельницький "Спортлідер+". Свої дебютні голи в українському чемпіонаті забили бразильці Додо і Роніньо, а ще один їхній співвітчизник Морено знову спостерігав за поєдинком з трибун, оскільки поки ще не надійшли всі необхідні трансферні документи.

Хмельничани приїхали до Івано-Франківська неоптимальним складом, адже через травми і грип вдома залишились кілька гравців основи. Та все ж гості були сповнені рішучості дати бій супернику і при можливості "розжитися" першими турнірними очками. У свою чергу, підопічні Сергія Гупаленка були налаштовані тільки на перемогу, оскільки дві попередні гри програли безпосереднім конкурентам.

Вже в дебюті матчу "ураганівці" притисли гостей до власних воріт, і у стартові хвилини могли відкривати рахунок Павлюк і Валєнко, однак Шевцов не дав себе переграти у ближньому бою, а після удару того ж Валєнка воротаря підстрахувала перекладина. Господарі продовжували володіти ініціативою, створювали моменти і намагались кожну свою атаку завершувати ударами. Роботи у голкіпера "Спортлідера+" вистачало вдосталь. На восьмій хвилині потужний постріл Валєнка з лівого флангу прийняла на себе вже стійка воріт.

Незабаром одного разу гостро відповіли гості - Цой перехопив м'яча після невдалого розіграшу штрафного "Урагану" і викотився сам-на-сам з голкіпером, але із завершальним ударом явно не склалося. Франківці продовжували бомбардувати ворота Шевцова, особливо старалися легіонери. Кіпер парирував підступні удари бразильців Роніньо і Додо, а поляк Будняк "накрутив" м'яча в дальній кут, та на допомогу голкіперу прийшов Михайленко, підставивши голову під удар.

Нарешті на 15-й хвилині рахунок було відкрито, і гол вийшов дуже ефектним - в стилі Сержао. Справжній шедевр створили Будняк, що віддав розрізаючу передачу з лівого флангу, та Павлюк, який стоячи спиною до воріт, елегантно підсік м'яча точно у нижній кут повз голкіпера - 1:0. Згодом Додо прицільно пробив з 11-и метрів, але удар прийшовся у хрестовину воріт. З третьої спроби бразилець таки добився успіху, красиво головою переправивши м'яча у сітку - 2:0. Всього за хвилину відзначився і Роніньо. Обігравшись на фланзі з Луїзом Негао, він класно і потужно пробив повз голкіпера - 3:0.

У другому таймі малюнок гри особливо не змінився. "Ураганівці" грали у своє задоволення, створили чимало небезпечних моментів. Особливо старався Луїз Негао, але йому цього дня так і не судилося відзначитись. М'яч або "свистів" поблизу штанг воріт, або Кіндяков, що по перерві вийшов на заміну, витягував удари бразильця. Вдалося забити Валєнку: на 24-й хвилині він з Павлюком в кілька пасів пройшли оборону, і Євген у падінні переправив м'яча у сітку - 4:0.

У відповідь Цой і Заворотний у гостей перевірили у справі Колтка. Далі ще дві хороші нагоди втратив Луїз Негао, а на 27-й хвилині після перехоплення хмельничани розіграли стрімку триходівку, і Ткачук забив фактично з лінії воріт - 4:1. До екватору другого тайму господарі створили ще кілька моментів, але Кіндяков зреагував на удари Кордоби і Кіндратіва, а в одному з епізодів кіперу допоміг Чеботарьов. Кілька разів свою майстерність довелось продемонструвати і Колтку, котрий парирував того ж Чеботарьова, Заворотного і Фетька.

Після тайм-ауту за 5,27 до фінальної сирени "Спортлідер+" на своєму м'ячі намагався розіграти п'ятого польового. Жодних дивідендів ця тактика хмельничанам не принесла, а от господарі могли забити п'ятий гол. Двічі не пощастило Луїзу Негао, а на останній хвилині і Павлюку, котрий переграв голкіпера і пробивав вже у порожні ворота, однак влучив у стійку.

www.uragan.if.ua

15 січня. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Коваленко (Донецьк), Беспорочний (Харків). Інспектор: Михальський (Київська обл.). Делегат: Семак (Львів).
Ураган: Колток - Валєнко, Шотурма, Павлюк, Будняк - Кіндратів-к, Роніньо, Луїз Негао, Додо - Кордоба, Сімка, Шурак, Королишин.
Спортлідер+: Шевцов (Кіндяков, 21) - Чеботарьов, Михайленко, Івонко, Заворотний-к - Цой, Калуков, Фетько, Ткачук.
Голи: Павлюк (15), Додо (17), Роніньо (18), Валєнко (24) - Ткачук (27).
Попередження: Заворотний (19).
Просмотров: 505 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz