Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 19 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - 2:1 (0:0)
14:13
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - 2:1 (0:0)
У четвер, 19 вересня, дві команди Екстра-ліги провели між собою контрольний матч. У гості до Івано-Франківська завітав хмельницький "Спортлідер+". Загалом поєдинок вийшов бойовим, хоча й забитих м'ячів було небагато. Цікаво, що усі три голи глядачі побачили лише у другому таймі.

Відкрити рахунок до перерви нікому з суперників не вдалося. Або ж вдало діяли обидва голкіпери, або удари проходили повз ворота. Тільки на 22-й хвилині польський легіонер "Урагану" Павел Будняк таки зумів пробити Максима Лисенка - 1:0. А от наступного взяття воріт довелося чекати чверть години. Намагаючись відігратися, наприкінці хмельничани на своєму м'ячі почали розігрували п'ятого. Під пресингом господарів Андрій Чуднов у власному штрафному сфолив на Королишині, і пенальті чітко реалізував Орест Боргун - 2:0.

За 2,16 до фінальної сирени вже Якунін став виходити на майданчик в якості голкіпера. Кілька десятків секунд команди взагалі грали без воротарів. Та все ж завершити спаринг "сухою" перемогою івано-франківцям не вдалося. Це Вадим Іванов перекинув м'яча через останнього захисника, влучивши у порожні ворота "Урагану". Залишалося зіграти всього шість секунд...



Ураган: Ципун (Колток, 21) - Боргун, Королишин, Павлюк, Будняк - Кіндратів, Макаєв, Якунін, Роніньо - Кордоба, Рудавець, Горбатий, Корсун.
Спортлідер+: Шевцов (М.Лисенко, 21) - А.Чуднов, Іванов, Сондак, Фетько - Михайленко, Карбовський, Заворотний, Івонко - Коробка, Філь.
Голи: Будняк (22), Боргун (37, з пенальті) - Іванов (40).

Післямова
Іван СТАСЮК, головний тренер "Спортлідер+"
Цю гру я оцінюю як хорошу. Нам цей спаринг був потрібен. На даний момент в нас є певні кадрові проблеми, тому ми отримали нагоду перевірити своїх виконавців, деякі з яких не є гравцями основи. До того ж у чемпіонаті велика пауза, тому нам однозначно потрібні матчі, щоб тримати гравців в ігровому тонусі. Тож грою я задоволений. В таких іграх результат - не основне, у нас були інші завдання. Загалом, хлопці молодці, старалися виконувати те, що я хотів.



- "Спортлідер" - омолоджена команда, чи будете підсилювати її протягом Чемпіонату?
- Трансферне вікно відкрите до листопада. Тому, якщо хтось з новачків буде сильнішим від гравців, які вже в команді, то ми, звичайно, будемо розглядати такі варіанти.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Розпочали ми добре, хорошим було і тримання м'яча. Претензій жодних не маю. Щоправда, спочатку ми не забивали голи. Хоча по малюнку гри все було нормально. Ми відчули, що на даний момент були сильнішими.

Грати потрібно з першої хвилини до останньої на всі 100%, а якщо гра "пішла" і суперник дозволяє грати, то потрібно максимально це використовувати. По-перше - так легше, по-друге - коли ти постійно на м'ячі, то менше втомлюєшся. Так було в першому таймі, так сталося і в другому. Втім, є над чим працювати, є недоліки, які треба усувати. Але в принципі, малюнок гри мені сподобався.



- Після перерви ви дали змогу проявити себе молодим гравцям з дублю - Горбатому, Рудавцю та Корсуну, чи виправдали вони ваші сподівання?
- Ще далеко до того, щоб хотілося, але зрушення є і це - головне.

- Цієї суботи запланований ще один спаринг з "Ураганом-2", які очікування?
- Ані нам, ані команді дублю результат не важливий, тому будемо давати змогу пограти всім, будемо пробувати різні комбінації. Нам потрібно напрацювати те, чого нам не вистачає, тому перемога - це не основна наша мета. Хоча, звісно, кожну гру ми граємо на перемогу, адже додається крапля впевненості. Я вважаю, що якщо ти граєш правильно, то переможеш, а якщо робиш помилки, то це неодмінно завершиться пропущеними голами.

Олег ЛАНЯК, Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 636 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz