Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Февраль » 16 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ПФС (Севастополь) - 6:3 (6:2)
17:46
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ПФС (Севастополь) - 6:3 (6:2)
Здобувши доволі прогнозовану перемогу над ПФС, яка втім зовсім несподівано для "Урагану" стала вольовою, івано-франківська команда вийшла в лідери чемпіонату. Головним творцем чергового успіху прикарпатців став бразильський азербайджанець Сержао, котрий всього за дві хвилини оформив свій перший хет-трик в українській вищій лізі. До цього кращий бомбардир кубкового розіграшу вже забивав по три голи, причому двічі: у чвертьфіналі - донецькому АРПІ та півфіналі - львівській "Енергії-Тайму".

Також у цій грі варто відзначити ще кілька цікавих фактів. Дебютували за нові команди Олександр Шамотій в ПФС і Микита Тменов в "Урагані". Вперше в цьому сезоні вдалось відзначитись прикарпатцю Роману Кіндратіву, а два дебютанти "моряків" Юрій Мельник і Богдан Свірідов у другому поєдинку за севастопольську команду забили свої прем'єрні голи. Щоправда, радості від них у підсумку було мало...

Як раз Свірідов в дебюті матчу небезпечно пробивав здалеку, на що у господарів двічі відповів Чепорнюк. Однак його удари прийшлись вище воріт. Рахунок був відкритий на четвертій хвилині, коли "ураганівці", як по нотах, розіграли кутовий, і Кіндратів після прострілу Сержао замкнув дальню стійку - 1:0.

До честі гостей, підопічні Олега Безуглого одразу ж вдалися до пресингу і досить швидко відігралися. Кольцун відібрав м'яча у Шотурми, зіграв у "стіночку" з Свірідовим і з чотирьох метрів розстріляв ворота "Урагану". На тій же шостій хвилині ПФС забив другий гол. Чернієнко з 12-и метрів відкотив під удар Ліняєву, і м'яч рикошетом від ноги Мельника вдруге опинився у сітці воріт івано-франківців - 1:2.

Рахунок знову став рівним вже за дві хвилини - Пилипів на лівому фланзі на ривку обійшов Свірідова і відпасував на неприкритого Ренатіньо, який з лінії воротарської пробив у порожні ворота. Згодом Чепорнюк після сольного проходу з кількох метрів поцілив у ближню штангу. У гостей небезпечно прострілив Чернієнко, але Мельник не встиг до м'яча.

А далі ініціативу у свої руки взяв Сержао. Перший його гол вийшов дуже ефектним, коли бразилець після передачі з аута всього одним дотиком залишив не при справах капітана і голкіпера ПФС. Далі за лічені секунди Сержао на своїй половині відібрав м'яча у Радька, на швидкості змістився ближче до центру і з 12-и метрів вистрілив у "дев'ятку" - м'яч від стійки опинився у воротах - 4:2.

На 13-й хвилині "Ураган" забив ще двічі. Спершу Біро Жаде розрізаючим пасом з ауту знайшов на "п'ятачку" самотнього Сержао, котрий одним дотиком оформив хет-трик. А за кілька секунд з лівого флангу Павлюк після пасу Чепорнюка, теж в один дотик і не менш ефектно, відправив м'яча поміж ніг голкіперу ПФС - 6:2.

До завершення першого тайму запам'яталися кілька флангових рейдів і небезпечних прострілів Свірідова, однак "ураганівські" воротар та захисники були напоготові. У господарів Ренатіньо і Кіндратів пробачили кіпера "моряків", коли м'яч після їхніх ударів двічі пролетів поруч зі штангою.

Другу половину зустрічі більш активно розпочали севастопольці, і Радько одразу по перерві був близький до успіху, але на допомогу господарям прийшла стійка воріт. На 23-й хвилині Сержао міг забити свій четвертий, напевне, найкрасивіший гол. Біро Жаде прострілив з ауту, Сержао з п'яти метрів красиво підсік м'яча п'яткою, однак той пострибав у кількох сантиметрах від штанги.

На цьому "бразильська самба" збірників Азербайджану завершилась. Сергій Гупаленко дав відпочити двом легіонерам "Урагану", випустивши на майданчик свіжих Сімку, Цвєлих і Тменова. Майже одразу міг відзначитись Цвєлих, який перекидував Руденка, що вийшов йому на зустріч. Однак м'яч просвистів поруч зі штангою, та й Тменов не встиг буквально на мить. На 29-й хвилині новобранець "Урагану" помилився у захисті, коли Чернієнко прострілив з лівого краю, і Свірідов з чотирьох метрів потужно пробив під поперечину - 6:3.

Згодом Сімці тричі не вистачило холоднокровності при виходах один на один з голкіпером, де переможцем цих дуелей став Руденко. На 34-й хвилині після розіграшу вільного не пощастило і Тменову, а вже за кілька секунд Олег Безуглий взяв тайм-аут, після чого Кольцун з'явився на майданчику в якості п'ятого польового.

Довгих три хвилини севастопольці просто катали м'яча на половині "Урагану", аж поки не вивели на завершальний удар Ліняєва, котрий з лівого флангу поцілив у дальню штангу. Наприкінці гри підопічні Сергія Гупаленка грамотно зіграли у захисті, не дозволивши більше супернику наблизитись до власних воріт, і здобули свою десяту перемогу у чемпіонаті, яка дозволила івано-франківцям очолити турнірну таблицю.


15 лютого. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Воложенко (Харків). Інспектор: Повисший (Київ).
Ураган: Ципун (Іжаковський, 31) - Павлюк, Пилипів-к, Чепорнюк, Ренатіньо - Кіндратів, Шотурма, Біро Жаде, Сержао - Тменов, Сімка, Цвєлих.
ПФС: Руденко - Кольцун, Шамотій, Радько, Свірідов - Алексієнко-к, Ліняєв, Ю.Мельник, Чернієнко - Яблонський.
Голи: Кіндратів (4), Ренатіньо (8), Сержао (11, 11, 13), Павлюк (13) - Кольцун (6), Ю.Мельник (6), Свірідов (29).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 688 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz