Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 8 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ПФС (Севастополь) - 5:0 (2:0)
00:25
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ПФС (Севастополь) - 5:0 (2:0)
6 березня. 16:30. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Стрелецький (Суми). Інспектор: Верещинський (Львів).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів - Кіндратів, Ярий, Шотурма, Цвєлих.
ПФС: Руденко - Амер'ян, Сугак, Яблонський, Чернієнко - Кузьмін, Бакум, Алексієнко, Ромащук.
Голи: Цвєлих (18, 34, 36), Кулик (20, 27).
Попередження: Ромащук (24).

До звітного матчу обидві команди підійшли з серйозними кадровими проблемами. Якщо у складі ПФС гру в Івано-Франківську через перебір жовтих карток були змушені пропутити Ожог і Ліняєв, то "Урагану" не могли допомогти дискваліфікований Сімка і травмовані Паршиков з Піддубним. Під питанням була участь Павлюка та Кіндратіва, котрі отримали пошкодження у попередній грі з ТВД.

До честі севастопольців вони намагались протистояти натиску "ураганів" майже весь перший тайм. Граючи від захисту, гравці ПФС нейтралізовувати контратаки господарів, однак наприкінці першої половини зустрічі таки пропустили двічі. Спочатку на 18-й хвилині Цвєлих зіграв в стінку з Ярим і низом пробив точно в лівий кут - 1:0. Коли до перерви залишались лічені секунди, Валенко пройшов лівим флангом і прострілив в штрафний майданчик на Кулика, котрий з другої спроби в падінні відправив м'яча у сітку воріт - 2:0.

До середини другого тайму івано-франківці зуміли використати лише один момент на 27-й хвилині, якому передував вихід Валенка сам на сам з голкіпером, однак в останній момент захисник ПФС вибив м'яч на кутовий. Після цього стандарту господарі як раз і забили третій гол. Пилипів навісив на Валенка, щоправда, у Євгена точний удар на вийшов, але на шляху м'яча опинився Кулик, що з двох метрів оформив дубль - 3:0.

Дуже активним і креативним виглядав Шотурма, тільки от забити йому не вдалось. Спершу Бакум виніс м'яча з лінії воріт, потім удар прийшовся поруч зі сітйкою, а на 34-й хвилині м'яч просвистів над перекладиною та вдало зіграв голікпер Руденко. Все ж 17-річний "ураганівець" двічі став асистентом, віддавши вчасні гольові передачі Цвєлих. Після таких пасів кращий голеадор вищої ліги впродовж двох хвилин з легкістю оформив свій четвертий в сезоні хет-трик - 5:0.

Здобувши чергову домашню перемогу, "Ураган" повернув собі третє місце у турнірній таблиці принаймі до наступного туру. 13 лютого у Львові на підопічних Сергія Гупаленка чекає дуже серйозне випробування з поки непереможним "Таймом". Загалом до кінця травня з командою Станіслава Гончаренка івано-франківцям належить зіграти аж чотири поєдинки.

www.uragan.if.ua
Просмотров: 719 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz