Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 22 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МОНОЛІТ" (Харків) - 5:1 (2:0)
14:58
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МОНОЛІТ" (Харків) - 5:1 (2:0)
Знову, як і в гостьовому матчі першого кола, "Ураган" переміг "Моноліт", а кращий бомбардир чемпіонату забив три м'ячі. Хоча чотири місяці тому у Харкові все вирішувалось на останніх хвилинах. Перемога франківців була вольовою, а хет-трик Цвєлих за одну (!) хвилину став переломним. Зараз голеадору знадобилося дві хвилини, щоб тричі засмутити гостей...

Розпочали команди в швидкому темпі, намагаючись доводити свої атаки до ударів, тож роботи в обидвох воротарів вистачало. Найгостріші моменти виникли ближче до середини першого тайму. Білоус і Сколотій перевірили у справі Іжаковського, а Ярий та Валенко - відповідно Дєнюжкіна. На 11-й хвилині рахунок було відкрито - розіграш кутового в два паси, і Валенко низом відправив м'яча точно в дальній кут - 1:0.

"Моноліт" відповів небезпечним проходом Мінаєва, але на допомогу Іжаковському вчасно прийшли захисники, лікідувавши й намагання Сколотія зіграти на добиванні. Приклад, як треба грати на "п'ятачку", гостям продемонстрував Сімка: Цвєлих справа пробив майже по центру, де і знаходився Сімка, котрий п'яткою підправив м'яча повз Дєнюжкіна - 2:0.

До перерви вболівальники мали б стати свідками принаймі ще одного голу. Спершу Павлюк втратив стовідсоткову нагоду із забійної позиції, коли Дєнюжкін в шпагаті ногою відбив м'яч. У відповідь Мінаєв також небезпечно пробив низом - "Ураган" виручив Іжаковський. На передостанній хвилині франківці розіграли штрафний, і після удару Шотурми м'яч пролетів поруч зі стійкою. До завершення першого тайму Цвєлих перекидав через воротаря - трохи не точно, і знову Мінаєву також забракло кількох сантиметрів, щоб вразити ворота господарів.

У другій половині гра анітрохи не змінилася, і небезпечних моментів біля обох воріт було вдосталь. Павлюк не встиг на простріл, а Кулик з кількох метрів поцілив в Дєнюжкіна. В свою чергу, Іжаковський двічі виручив після ударів Шешеньова і Ніколенка. Далі були хороші моменти у Кулика та Цвєлих в "Урагану" та Вороніна (двічі) і Шешеньова у харків'ян, однак воротарі вкотре були на висоті.

На 35-й хвилині Білоус зупинив прохід Валенка правим флангом, і гостей за шостий фол з 10-метрової позначки покарав Цвєлих. За хвилину Пилипів збив Вороніна у власній штрафній, і гравець "Моноліту" чітко реалізував пенальті - 3:1. Буквально за мить господарям пощастило, коли Аветисян поцілив у штангу, після чого Ярий втік в контратаку, промчався лівим флангом і прострілив вздовж лінії воріт, де Цвєлих лише підставив ногу. Через кілька секунд молодий Шешеньов сфолив всьоме, і кращий бомбардир чемпіонату знову переграв Гурка з дабл-пенальті - 5:1.

На останніх хвилинах Турчаку та Вороніну так і не вдалось застати зненацька Іжаковського, а за кілька секунд до фінальної сирени після виходу 3 в 1 Пилипів не зумів вшосте вразити ворота "Моноліту" - м'яч влучив у сітку із зовнішнього боку. Перемога 5:1, і "Ураган" знову наздогнав за очками "Енергію", котра вже у вівторок зіграє свій останній матч другого кола. Натомість івано-франківці 27 березня прийматимуть чемпіонів України.

21 березня. 16:30. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів
Арбітри: Коваленко (Донецьк), Проць (Дрогобич). Інспектор: Шевцов (Київ).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма.
Моноліт: Дєнюжкін (Гурко) - Мінаєв, Турчак, Сколотій, Фінтісов - Рекунчак, Ніколенко, Білоус, Воронін - Аветисян, Шешеньов.
Голи: Валенко (11), Сімка (15), Цвєлих (35, 37, 37) - Воронін (36, з пенальті).
Попередження: Ніколенко (24), Мінаєв (30), Воронін (31).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 704 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz