Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Март » 28 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МЕРКУРІЙ" (Чернівці) - 7:1 (3:0)
15:44
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МЕРКУРІЙ" (Чернівці) - 7:1 (3:0)
Скориставшись тижневою паузою у чемпіонаті (20-й тур івано-франківці пропускали), "Ураган" провів товариський матч з лідером західної зони першої ліги - чернівецьким "Меркурієм". Зважаючи на травму Сержао та дискваліфікацію Кіндратіва на наступну гру з ТВД, наставник господарів Сергій Гупаленко вирішив перевірити у справі усіх гравців та поекспериментувати з поєднаннями ігрових квартетів.

Розпочали команди без розвідки. Вже на п'ятій хвилині після пасу Біро Жаде Сімка вдало зіграв на "стовпа" і з розвороту пробив в нижній кут - 1:0. У відповідь Багряк втік на побачення з Іжаковським, але переграти голкіпера не зумів. Згодом Ренатіньо вистрілив здалека, м'яч зачепив ногу Сімки і влучив у штангу. А за хвилину бразилець промчав правим флангом і знайшов на дальній стійці Тменова - 2:0.

Ближче до середини тайму буковинці освоїлись на майданчику і провели кілька небезпечних контратак. На дальній постріл Деріка кіпер зреагував. Двічі виручив Іжаковський після виходу "Меркурія" 2 в 1, відбивши удари Шерстньова і Ткачука, що був першим на добиванні. Далі Біро Жаде, Тменов і Ренатіньо перевірили буковинського воротаря з дальньої відстані - Купчанко був на місці.

На 18-й хвилині арбітри дозволили продовжити гру, хоча на думку гостей був пенальті, і швидкій в контратаці Чепорнюк знайшов у штрафному "Меркурія" одинокого Ярого, котрий свого шансу не змарнував - 3:0. Перед самою перервою чернівчани мали кілька можливостей розмочити рахунок. Біро Жаде лише ціною попередження зупинив вихід один на один Багряка, після чого Дележа буквально з метра пробив над поперечиною. На останніх секундах перешого тайму Сімка на мить не встиг на простріл від Ренатіньо, а у відповідь Іжаковський ще раз врятував "Ураган" після різкого випаду Багряка.

Друга половина зустрічі видалась більш цікавішою і багатою на моменти. Всього за дві хвилини Павлюк оформив дубль. В першому епізоді йому асистували Пилипів і Цвєлих, а потім Максим вдало зіграв на добиванні - 5:0. Далі двічі пощастило "Урагану" - Ткачук з п'яти метрів дивом не влучив у ворота, а Рибак зовсім трохи не встиг на фланговий простріл. Та все ж на 28-й хвилині удача посміхнулася "Меркурію": Рибак в центрі обікрав Біро Жаде, промчав правим краєм і переадресував на Ткачука, який з двох метрів не схибив - 5:1.

Незабаром пощастило вже буковинцям, яких двічі "пробачив" Валенко після гострих передач Цвєлих. Майже за дві хвилини до фінальної сирени Валентин з другої спроби в одній атаці таки пробив Купчанка, а до цього Мікулеску не вистачило точності - м'яч просвистів поблизу стійки воріт. Потішила завершальна хвилина, коли обидва суперники грали з п'ятими польовими.

Спершу Ткачук вийшов на майданчик за 1,57 до завершення, і "Меркурій" майже одразу після цього мав нагоду відквитати ще один м'яч, але Янчик пробив над поперечиною. Наприкінці Біро Жаде теж з'явився у якості голкіпера, однак при втраті м'яча місце у воротах знову зайняв Ципун. Він виручив господарів за 6 секунд до сирени, одразу ж ввів м'яча на протилежну половину, де Рибак, намагаючись вибити на аут, зрізав шкіряну кулю у власні ворота - 7:1.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

26 березня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 50 глядачів.
Арбітри: Юзик (Івано-Франківськ), Крашенінніков (Калуш).
Ураган: Іжаковський (Ципун, 21) - Павлюк, Чепорнюк, Ярий, Пилипів-к - Тменов, Сімка, Біро Жаде, Ренатіньо - Валенко, Цвєлих, Кіндратів, Шотурма.
Меркурій: Купчанко - Янчик, Рибак-к, Шерстньов, Ткачук - В.Гончар, Дележа, Багряк, Дерік - Мікулеску, Писько.
Голи: Сімка (5), Тменов (8), Ярий (18), Павлюк (22, 24), Цвєлих (39), Рибак (40, автогол) - Ткачук (28).
Попередження: Сімка (15), Біро Жаде (20), Тменов (24) - В.Гончар (16).
Просмотров: 564 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz