Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 25 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МАРВІТ" (Торунь, Польща) - 8:1 (6:1)
03:24
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "МАРВІТ" (Торунь, Польща) - 8:1 (6:1)
Івано-франківський "Ураган" став першим фіналістом цьогорічного "Кубку Бескидів", впевнено обігравши у матчі другого туру змагань "Марвіт" із Торуня з рахунком 8:1 і достроково ставши переможцем групи В.

Вже на старті першої двадцятихвилинки івано-франківці забили три "сухих" м'ячі - початок Микити Тменова невдовзі підтримав Петро Шотурма, який вже до 8-ї хвилини відзначився "дублем". Ще до перерви у воротах "Марвіта" тричі зуміли розписатися два Тараси - Королишин і Шурак (двічі), на що поляки наприкінці тайму відповіли єдиним взяттям воріт - 6:1.

А після того, як на початку другого тайму голкіпер Роман Колток вразив порожні ворота "Марвіта" (поляки вдались до гри з п'ятим польовим), рахунок став 7:1 на користь підопічних Сергія Гупаленка. В намаганні потримати м'яч і вдало розіграти "більшість", українці також вдались до гри з воротарем-ганяйлою. Роль кіпера виконував капітан "Урагану" Роман Кіндратів, і на 34-й хвилині франківці зуміли в черговий раз засмутити голкіпера поляків - дубль на свій рахунок оформив Тарас Королишин.

Здобувши дві поспіль перемоги, "Ураган" прогнозовано вийшов до фіналу турніру "Beskidy Futsal Cup", де у неділю ввечері спробує вперше в історії змагань вибороти цей трофей.

Ураган: Колток - Валєнко, Шотурма, Корсун, Будняк - Кіндратів-к, Тменов, Королишин, Маржановський - Горбатий, Крикун, Шурак, Аветисян.
Marwit: Sekretarski - Konczalski, Kieper, Korecki, Lebiedzinski - Demiszew, Szamotij, Morozow, Szczepaniak - Matusiak.
Голи: Тменов (5), Шотурма (6, 8), Королишин (16, 34), Шурак (18, 19), Колток (25) - Шамотій (19).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 516 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz