Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 9 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 8:3 (4:1
00:22
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 8:3 (4:1
Матч розпочався з двох небезпечних атаках «Урагану». Ярий і Валенко двічі перевірили на міць голкіпера гостей Удовиченка. А ось луганчани свій перший удар провели тільки на 6-й хвилині, щоправда Іванко пробив повз ворота. Відповідь івано-франківців не забарилася. Стрімкий прорив по лівому флангу Чепорнюка завершився точним ударом низом на дальню штангу – 1:0. Підопічні Сергія Гупаленка не збавили обертів і організували ще два красивих удари по воротам суперника: у першому випадку Цвєлих, у аналогічному моменті із взяттям воріт, пробив на сильно, але влучив у голкіпера. А згодом Ярий на добиванні не зміг влучити у «рамку».

Натомість «ЛТК» своєї нагоди не змарнував і Фаренюк на 9-й хвилині, після помилки Петра Шотурми, перехопив м’яч і вправно переграв Ципуна (1:1). Наступного голу вболівальникам довелося чекати чотири хвилини. Автором чергового взяття воріт став Сержао, який прийняв м’яч біло воріт суперника і точно пробив у дев’ятку – 2:1. Говорячи про гру гостей варто відзначити, що вони здебільшого діяли на контратаках. На 15-й хвилині Стрілець красиво прострілив на Рекунчака, але останній не зміг зрівняти рахунок. Забракло декількох міліметрів. На такий випад «Ураган» відповів третім голом. Після затяжної атаки господарів м’яч потрапив до вільного Романа Ярого, який влучно пробив по центру метрів з восьми (3:1). Після цього гра дещо вгамувалася, відтак команди діяли здебільшого на зустрічних курсах.

Другий тайм активніше розпочали господарі. Щоправда два сильних удари від Шотурми та Валенка парирував Удовиченко. Враховуючи перевагу у три голи тренерський штаб «Урагану» замінив Кирила Ципуна на Олега Іжаковського. Втім чи не одразу «червоно-чорні» пропустили. Максим Бассалов на 24-й хвилини вдало зіграв на добиванні і, здавалося, певною мірою відновив інтригу у поєдинку. Але ненадовго. Вже за хвилини Ренатіньо, який, як у попередньому матчі чемпіонату проти «Кардинал-Рівне» ввійшов у гру тільки у другому таймі, сильним ударом розвів Удовиченка і м’яч по різні кути. Проте гравці «ЛТК» не здавалися. Свідченням цього став гол на 28-й хвилині у виконанні капітана луганчан Стрільця, який, як у другому взятті воріт «Урагану», знову замкнув дальню штангу – 5:3.

У другій половині тайму далася в знаки коротка лава запасних «ЛТК», адже до Івано-Франківська прибуло тільки вісім польових гравців. Відтак гості почали все частіше помиляться. Одна з таких помилок призвела до чергового голу. Петро Шотурма метрів з двох красиво перекинув воротаря суперників. До завершення матчу залишалося ще десять хвилин, але «Ураган» не зупинявся. Голи Цвєлих та Сержао, який оформив дубль, ще більше переконав що чвертьфіналістом Кубка України стане саме івано-франківський клуб. Це офіційно підтвердила фінальна сирена, відтак «Ураган» таки подолав незручний для себе кубковий бар’єр, який останні три розіграші був луганський «ЛТК».

Тарас ЛЮТИЙ, спеціально для www.uragan.if.ua

"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 8:3 (4:1)
8 грудня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Гора, Гроховецький (обидва - Київ). Інспектор: Верещинський (Львів).
Ураган: Ципун (Іжаковський, 24) – Чепорнюк, Валенко, Цвєлих, Ярий – Сержао, Біро Жаде, Шотурма, Кіндратів – Ренатіньо, Пилипів.
ЛТК: Удовиченко – Івонко, Рось, Стрілець, Рекунчак – Бассалов, Фаренюк, Карбовський, Шпигар.
Голи: Чепорнюк (4), Сержао (13, 37), Ярий (15), Шотурма (20, 30), Ренатіньо (25), Цвєлих (34) - Фаренюк (9), Бассалов (24), Стрілець (28).
Попередження: Ренатіньо (15) - Рось (20)
Просмотров: 708 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz