Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 12 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 6:3 (3:3)
21:55
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 6:3 (3:3)
Початок нового футзального сезону в Івано-Франківську видався дуже видовищним. Місцеві вболівальники, яких не злякали ціни на квитки після рекострукції манежу Коледжу фізвиховання, залишились задоволеними, адже дев'ять голів в одній грі, причому на будь-який смак, не завжди побачиш. Здебільшого подібні голепади в матчах "Урагану" і ЛТК доводились на поєдинки чемпіонату чи Кубку України у Луганську.

Винятком стала тільки гра наприкінці сезону 2007/08, коли глядачі стали свідками 12 голів. Сильнішими були гості, а найбільше до перемоги 7:5 долучився Цвєлих, котрий тоді відзначився хет-триком. Перед початком звітного поєдинку фан-клуб "Урагану" презентував пам'ятні футболки кращому бомбардиру минулого чемпіонату Валентину Цвєлих з номером 34 та одному з гвардійців клубу Роману Кіндратіву, котрий у лютому цього року, як раз проти ЛТК у Луганську, провів свій 200-ий матч за івано-франківську команду. А далі була гра - перша офіційна - на новому паркеті з новим м'ячем...

Швидкий гол Шотурми в дебюті зустрічі поклав початок безкомпромісної боротьби. Розігравши аут з Чепорнюком, 10-ий номер "ураганівців" промчав правим флангом і з лівої пробив повз голкіпера - 1:0. Забігаючи наперед, слід відзначити, що саме завдяки вдалій грі молодого Юрія Савенка, у воротах ЛТК побувало лише шість м'ячів.

На 5-й хвилині підвів свою команду капітан луганців Микита Тменов. Після швидкої контратаки гостей, м'яч опинився у Цвєлих, який втікав на побачення з голкіпером ЛТК, однак був зупинений на підході до штрафного майданчика. Вердикт арбітрів - червона картка за фол останньої надії, але забити другий гол у більшості "Урагану" не вдалося. Двічі не пощастило Пилипіву, ще два рази Савенко парирував удари Цвєлих, а Шотурма на добиванні влучив у стійку воріт.

Луганці лише 9-й хвилині створили перший небезпечний момент, коли Стрілець пробивав вище воріт. А вже згодом було забито одразу три м'ячі. Спершу Валентин Цвєлих після пасу Сімки подвоїв перевагу івано-франківців, але "телефоністи" не впали духом і майже одразу зрівняли рахунок, впродовж 35 секунд двічі засмутивши Іжаковського. Після домашньої заготовки - розіграшу штрафного - Максим Івонко замкнув дальню штангу. Не встигли господарі оговтатись від пропущеного голу, як на 13-й хвилині Ярослав Заворотний після виходу 3 в 2 завершив швидку контратаку луганців - 2:2.

Далі Сімка втратив дві стовідсоткові нагоди, а знову вивів "Ураган" вперед Максим Павлюк, якому вдалось пройти правим флангом і ефектно вколотити м'яча в дальню "дев'ятку" - 3:2. На 17-й хвилині Сімка за кілька секунд двічі порушив правила у простих ситуаціях - для франківців це був вже п'ятий фол. Луганці заграли активніше, і господарям пощастило після удару Заворотного, коли Золотухін ледь не встиг на добивання. Однак за 1,02 до завершення першого тайму Роман Стрельцов видряпав м'яча у боротьбі в центрі майданчика і реалізував вихід на ворота - 3:3. Перед самою перервою Сімка змарнував ще один супершанс, але з трьох метрів пробив над перекладиною.

Початок другого тайму на відміну від першого вийшов не таким "веселим". Було багато боротьби і мало ударів по воротах. ЛТК грав обережно, в основному зосередившись у захисті. Постріли Кіндратіва і Шотурми були трохи неточними, а на екваторі тайму Савенко ще раз виручив команду після удару Павлюка і добивання Чепорнюка. За свої першотаймові невдачі Андрій Сімка реабілітувався сповна, відзначившись дублем всього за чотири хвилини. В обох випадках йому асистував Цвєлих. На 31-й хвилині Сімка зіграв на "стовпа" і з розвороту пробив низом, а на 34-й - замкнув дальню стійку після прострілу зліва - 5:3.

Однак розслаблятися було ще передчасно, оскільки "Ураган" вже "висів" на п'яти фолах, а за чотири хвилин до фінальної сирени Стрілець вийшов п'ятим польовим у ЛТК. Кілька хвилин гості просто катали м'яч, а коли виводили когось на удари, блискуче діяв Іжаковський. На останній хвилині Пилипів пробив вище порожніх воріт. А наприкінці матчу новий капітан івано-франківців таки забив останній шостий гол. Причому раніше арбітри його б не зарахували, але після доповнень Правил гри у футзал від ФІФА, як раз Федір Пилипів став першим автором подібного голу. Після удару з кута біля свого штрафного пролунала фінальна сирена, коли м'яч знаходився в центрі, а за мить він опинився у сітці порожніх воріт ЛТК - 6:3.



11 вересня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 800 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Літвінов (Донецьк). Інспектор: Вайда (Львів).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Чепорнюк, Шотурма, Пилипів-к - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих.
ЛТК: Савенко - Тменов-к, Заворотний, Ануфрієв, Стрельцов - Стрілець, Золотухін, Івонко, Шпигар.
Голи: Шотурма (1), Цвєлих (11), Павлюк (15), Сімка (31, 35), Пилипів (40) - Івонко (12), Заворотний (13), Стрельцов (19).
Попередження: Кіндратів (29).
Вилучення: Тменов (5, фол останньої надії).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua

Просмотров: 683 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz