Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 31 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 5:4 (1:3)
21:01
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 5:4 (1:3)
До цього матчу суперники підходили з кардинально протилежним настроєм - ЛТК з трьома матчами без перемог, а "Ураган" же навпаки - з триматчевою переможною серією. Але навряд чи хтось сподівався на подібний "трилер": 9 голів, 6 влучань в каркас воріт, вилучення Ковальчика, непробивний Будняк у ролі голкіпера та надзвичайна драматургія, за яку ми й любимо футзал.

У підсумку, "Ураган" продовжує переможну ходу чемпіонатом, Свірідов зміцнює свою позицію на чолі списку бомбардирів, ЛТК варто замислитися про гру в обороні проти п'яти польових, а глядачі отримали чи не найвидовищніший матч усього чемпіонату.

Початок видався за господарями, які буквально вихорем пронеслися по захисним редутам "телефоністів", завдавши чотирьох ударів у перші три хвилини. Четверта спроба виявилася результативною: Шотурма зі своєї половини віддав по правому флангу передачу на Валєнка, який, змістившись у центр, проскочив двох телефоністів і потужно пробив у дальню "дев'ятку" - 1:0. Після цього в "Урагану" з'явилася "бразильська" четвірка. Одразу ж Негао заробив дуже небезпечний штрафний - по центру, метрах в шести від воріт. Проте скористатися своїм шансом франківці не зуміли.

Далі луганчани почали збирати порушення, зупинившись на позначці в "4" вже до 8-ї хвилини. Перший же удар від ЛТК прийшовся все на цю ж 8-му хвилину, проте небезпеки для Колтка він не становив, бо м'яч просвистів над поперечиною. "Ураган" відповів виходом Додо віч-на-віч, але Пітуля вчасно кинувся в ноги бразильцю і завадив тому закріпити перевагу господарів. Після цих подій ЛТК поступово почав приходити до тями, і Разуванов потужним ударом перевірив на міцність стійку, після чого м'яч по-зрадницьки прокотився по лінії воріт.

В наступній атаці Шотурма намагався обіграти Рося, але капітан гостей перехопив м'яч, протягнув його через півмайданчика і красиво п'ятою відкинув під удар Шпигарю, який зрівняв рахунок. Гупаленко зреагував миттєво - тайм-аут. Після відновлення гри команди обмінялися небезпечними ударами, а на 15-й хвилині п'ятий фол відправився в пасив гостей: Луїз Негао прокинув між ніг Лазикіну і по лівому флангу втікав віч-на-віч з воротарем, однак Микита встиг завалити прудконогого бразильця. За що й отримав жовту картку. За хвилину по тому Пітуля відбиває удар Додо, а Роніньо розстрілює поперечину. Щоб збити запал господарів, Роман Ковальчик бере тайм-аут.

За 3.31 до кінця першого тайму Шпигар заробляє для ЛТК 6-те порушення. Дабл-пенальті пробив Роніньо і влучив у стійку. В наступній атаці після довгої передачі зі своєї половини поля Богдан Свірідов з напівльоту і з-під захисника вразив ближній кут воріт Колтка - 1:2. До кінця тайму Будняк встиг влучити в штангу, а на останніх секундах після передачі з аута Павлюк не вслідкував за Свірідовим, який оформив "дубль" - 1:3.

На початку другого тайму Шотурма втратив м'яч біля бокової лінії, і Рось робить рахунок 1:4. Гупаленко одразу ж замінює Шотурму на Сімку. З'явиться на майданчику Петро аж на 34-й хвилині розігрувати зайвого, і, забігаючи вперед, варто відзначити, що ця пауза пішла йому на користь. Тренер господарів почав активно тасувати склади четвірок і на майданчику почергово з'являлися Королишин та Шурак, які в останніх матчах не виходили на майданчик.

Проте найреальніші шанси мав Додо. Спочатку він обіграв воротаря і пробив з гострого кута, але Разуванов встиг підстрахувати партнера. В наступній атаці бразилець поцілив у стійку. На 27-й хвилині на паркет завалився рекламний прапор БК "Говерла" - це був знак. Виявилося, що прапор доведеться викинути саме гостям. Проте в середині другого тайму про це не було й мови - підопічні Романа Ковальчика застосовували щільний, а подекуди й агресивний пресинг, проти якого "ураганівці" не знаходили аргументів, до того ж Кузь влучив у хрестовину, нагадавши про небезпеку луганських контратак.

За шість з половиною хвилин до кінця Павел Будняк вийшов п'ятим польовим, і майже одразу "Ураган" відіграв один м'яч. Удар Павлюка Пітуля відбив, а ось добити м'яч Сімці ніхто завадити не встиг. Моменти біля воріт "телефоністів" посипалися градом. Ковальчик бере тайм-аут, щоб збити запал господарів, але це не допомогло. Шотурма протягнув м'яч і невідпорно пробив - 3:4. В наступній атаці Петро з гострого кута пробив у стійку. Гості відповіли гострою контратакою, але удари Свірідова та Пітулі від своїх воріт відбив Будняк, який майже не полишав майданчик до фінальної сирени.

Не витримавши емоційного напруження, Ковальчик був видалений на трибуну. Будняк втретє (!!!) врятував ворота, а згодом Шотурма поперечним пасом знаходить Сімку, який пробив поміж ніг воротарю гостей - 4:4. За 48 секунд до кінця матчу Сергій Гупаленко взяв тайм-аут, після якого на поле вийшла "бразильська" четвірка. Як виявилося, тренер господарів вгадав абсолютно точно. Роніньо пройшов лівим флангом, обіграв Разуванова, витягнув на себе голкіпера та захисника і відкинув м'яч в центр, де вже ніхто не міг завадити Роману Кіндратіву забити останній м'яч у цій зустрічі - 5:4.

Стрілець одразу ж виходить п'ятим польовим, і луганчани мали за 36 секунд, що залишилися, дві нагоди, проте Ципун відстояв надійно. Останній шанс врятувати гру "телефоністи" отримали за 4 секунди до кінця, коли Роніньо підсів під Рося і "привіз" необов'язковий штрафний, але поцілити у ворота Артему не вдалося.

www.uragan.if.ua

30 січня. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Гора (Київ), Поляков (Кривий Ріг). Інспектор: Кузьменко (Київ). Делегат: Сімонов (Харків).
Ураган: Колток (Ципун, 21) - Валєнко, Шотурма, Павлюк, Будняк - Кіндратів-к, Роніньо, Луїз Негао, Додо - Сімка, Кордоба, Королишин, Шурак.
ЛТК: Пітуля - Шпигар, Свірідов, Рось-к, Стрілець - Разуванов, Бессалов, Літвінов, Кузь - Лазикін.
Голи: Валєнко (3), Сімка (34, 40), Шотурма (37), Кіндратів (40) - Шпигар (12), Свірідов (17, 20), Рось (24).
Попередження: Роніньо (40) - Лазикін (16).
Просмотров: 673 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz