Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 16 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 2:6 (1:2)
11:24
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 2:6 (1:2)
з поразок, причому з різницею у чотири м'ячі. Обидва рази івано-франківці поступалися в гостях: у 2004 році - столичному "Інтеркасу" (1:5), а два роки тому - рівненському "Кардиналу" (0:4).

Ювілейний 20-й за ліком Чемпіонат України підопічні Сергія Гупаленка також розпочали з поразки - цього разу домашньої, але знову з "мінус чотири". Проваливши другий тайм, у підсумку господарі були биті луганським ЛТК - 2:6...

Новий футзальний сезон в Івано-Франківську відкрили традиційно - підняттям державного прапора, привітальними словами від спортивного директора Екстра-ліги Валентина Вакули. Після чого усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять голкіпера Максима Щербини, який влітку передчасно пішов з життя. Він виступав як раз за ЛТК та "Ураган". Далі був подарунок, дитячий візок, для новоспеченого батька - тренера з фізпідготовки Валерія Козлова. А потім розпочалась сама гра.

В дебюті матчу Аветисян ударом з лівого флангу перевірив Пітулю, а згодом Валєнко непогано пробив поруч зі стійкою. Луганці відповіли дальніми пострілами Кузя та Іванова. А вже на шостій хвилині рахунок був відкритий - це Іванов вдало прострілив з ауту, захисники не встежили за Кузем, котрий в падінні замкнув дальню стійку - 0:1. У відповідь Аветисян знову пробив з лівого флангу - неточно. Згодом Ципун витягнув м'яча з-під поперечини після потужного удару Шпигаря зі штрафного.

На 11-й хвилині господарі організували швидку контратаку 3 в 2, але Шурак, замість пасу на хід комусь з партнерів, вирішив пробити сам з 11-и метрів - голкіпер був на місці. Так само, як і його івано-франківський візаві через лічені хвилини у шпагаті парирував дальній удар Стрільця. Після тайм-ауту ЛТК гості одразу мали забивати вдруге, однак Ципуну просто пощастило, бо м'яч, зрикошетивши від ноги захисника, пролетів поруч зі стійкою.

А за хвилину штанга прийшла на допомогу "телефоністам": Аветисян пробив зліва, і м'яч від Іванова відбився у стійку, а потім ним заволодів Пітуля. Не довго роздумуючи, кіпер закинув "круглого" на хід Разуванову, котрий прострілив вздовж воріт, і Кузь з трьох метрів "розстріляв" ворота франківців - 0:2. Ще через дві хвилини Ципун виручив "Ураган", кинувшись в ноги Шпигарю, після чого класний момент змарнував Кордоба, що з лінії воротарського не влучив у рамку.

На останній хвилині першого тайму Кіндратів завдав дального удару, але м'яч просвистів поблизу стійки, а за кілька секунд вже Валєнко з того ж лівого флангу поцілив у штангу. Однак усі зусилля господарів виявилися не марними - за 3,5 секунди до перерви Тменов чітко реалізував десятиметровий за шостий фол луганців, пробивши поміж ніг Пітулі, що вийшов з лінії воріт - 1:2.

Друга половина розпочалась з "холодного душу" для "Урагану", коли впродовж чотирьох хвилин івано-франківці пропустили ще два м'ячі. На 23-й хвилині новачок ЛТК Свірідов протиснув на лівому фланзі Валєнка і з дуги пробив точно у ближній кут - 1:3. Згодом Іванов прострілив справа, але жоден з вох його партнерів не зуміли замкнути дальню стійку. А далі просто блискучу реакцію продемонстрував Ципун, потягнувши кілька "мертвих" м'ячів.

Гості вдало грали у відборі і одразу ж мчали до воріт. Близькими до успіху були Рось, Разуванов і Кузь, а показовим став нереалізований вихід "три в нуль". Та все ж всього за кілька секунд "телефоністи" таки добились свого, викотившись 2 в 0, а Свірідов оформив другий дубль у цьому матчі - 1:4.

Спіймавши справжній кураж, підопічні Романа Ковальчика і не думали зупинятись на досягнутому. Однак Бессалов з семи метрів поцілив у перекладину, а Іванов після навісу з кутового головою пробив поруч зі стійкою. Пощастило "Урагану" й на 30-й хвилині, коли вже Разуванов знову влучив у поперечину. А до цього епізоду франківці створили один по-справжньому небезпечний момент: Королишин вивів на ударну позицію Шурака, втім переграти голкіпера з кількох метрів йому не вдалося.

В намаганні врятувати гру Кіндратів на своєму м'ячі почав виходити на майданчик п'ятим польовим. Втім це не принесло господарям бажаних дивідендів. Але якщо Рось і Свірідов зі своєї половини не влучили у порожні ворота, то з інтервалом у дві хвилини Стрілець (завершив вихід 3 в 2) та Іванов (точним ударом у порожні ворота) змусили суперника відмовитись від такої затії - 1:6. Ципун знову повернувся у ворота і до кінця матчу ще кілька разів виручив свою команду. А гол Валєнка за дві хвилини до фінальної сирени лише підсолодив гіркоту поразки "Урагану" - 2:6.


15 вересня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 500 глядачів.
Арбітри: Гроховецький (Київ), Овчинніков (Сімферополь). Інспектор: Копяк (Одеса). Делегат: Вайда (Львів).
Ураган: Ципун - Валенко, Шотурма, Павлюк, Аветисян - Шурак, Кіндратів-к, Маржановський, Кордоба - Тменов, Королишин, Крикун, Корсун.
ЛТК: Пітуля (Лозовий, 40) - Свірідов, Літвінов, Рось-к, Стрілець - Разуванов, Кузь, Бессалов, Іванов - Шпигар.
Голи: Тменов (20), Валєнко (38) - Кузь (6, 16), Свірідов (23, 27), Стрілець (32), Іванов (34).
Попередження: Іванов (20).

www.uragan.if.ua
Просмотров: 517 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz