Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 20 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 2:1 (1:1)
18:22
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - ЛТК (Луганськ) - 2:1 (1:1)
За тур до завершення чемпіонату Екстра-ліги "Ураган" забронював за собою третє підсумкове місце, поповнивши клубну колекцію трофеїв "бронзовими" нагородами. На відміну від трьох попередніх матчів з ЛТК, де переможець забивав по п'ять м'ячів, суботня гра в Івано-Франківську видалась найменш результативною.

Вже у дебюті суперники обмінялися гострими випадами. Луганці виглядали більш мобільнішими, оскільки застосували свою грізну зброю - контратаки. Віддавши ініціативу супернику, вони при першій-ліпшій нагоді втікали у швидкі відриви. На третій хвилині Павлюк випередив Кузя після гострої передачі Разуванова на дальню стійку. Згодом Леандріньо "наварив" перед власними воротами, але Ципун справився з ударом Рося.

Івано-франківці відповіли двома пострілами Цвєлих, Сержао і Сімки, яким втім забракло влучності. Гаряче біля воріт "Урагану" стало в середині тайму, коли один лише Стрілець міг двічі відкривати рахунок: в першому епізоді Ципун витягнув м'яча з "дев'ятки", а далі після стрімкого виходу 3 в 2 голкіпера господарів підстрахувала стійка воріт. Цвєлих також двічі був близьким до успіху, однак м'яч просвистів поруч зі штангою.

А на 15-й хвилині вболівальнки стали свідками першого забитого м'яча - це Валєнко, змістившись з правого флангу до центру, на швидкості пройшов Літвінова і потужним ударом з 12-и метрів пробив точно у лівий нижній кут - 1:0. Після цього пропущеного гола місце у воротах ЛТК зайняв досвідчений Сухомлінов, який до завершення тайму зумів парирувати два небезпечні удари Сержао і Павлюка. Однак до цього рахунок став нічийним: два Тараси - Кузь з Шураком, як ножем по маслу в дві передачі "розрізали" оборону господарів, і Кузь з лінії воротарського поцілив точноу "дев'ятку" - 1:1.

Другий тайм видався більш видовищним, адже небезпечних моментів біля обох воріт було вдосталь. Спочатку Шурак "пробачив" івано-франківців після розіграшу кутового, не влучивши у порожній кут. Згодом здалеку пробивав Сержао, і після серії рикошетів вже пощастило ЛТК. Класну нагоду втратив Цимбаляк, який дивом не замкнув дальню стійку після флангового проходу Разуванова. У відповідь Сухомлінов потягнув м'яча з ближнього кута після удару Цвєлих впритул.

Та все ж активність "ураганівців" призвела до другого взяття воріт. Це Сержао після пасу від Валєнка на лінії воротарського розвернув Цимбаляка і без шансів для голкіпера ефектно вколотив м'яча в "дев'ятку" - 2:1. На куражі господарі намагались розвинути свій успіх, мали непогані моменти той же Сержао, Королишин і Карліньос. "Телефоністи" організували два небезпечні стандарти, але в обох випадках Ципун блискуче проявив свою реакцію, зреагувавши на удари Кузя.

На 36-й хвилині гостей виручив Сухомлінов, який "погасив пожежу" у власному штрафному, кинувшись під ноги Павлюку. Після цього наставник ЛТК Роман Ковальчик взяв тайм-аут, а Стрілець одягнув футболку воротаря. Завершальні чотири хвилини "ураганівці" захищалися і цілком могли втратити переможний рахунок, якби не Ципун. Саме він тричі врятував свою команду від, здавалося б, неминучого гола. Одного разу Сержао "промазав" по порожніх воротах ударом зі своєї половини. Останні секунди матчу запам'яталися впертою боротьбою, двома жовтими картками і пошкодженням Цвєлих, який разом з фінальною сиреною отримав удар ззаду від Разуванова.

Достроково завоювавши "бронзу" чемпіонату, "Ураган" отримав два тижні для підготовки до кубкового "Фіналу чотирьох", який 2-3 червня пройде в Івано-Франківську. Натомість два претенденти на чемпіонство - "Енергія" та "Локомотив" - ще проведуть свої заключні матчі наступної суботи.



19 травня. 13:30. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Гора, Кравцов (обидва - Київ). Інспектор: Веремчук (Рівне). Делегат: Верещинський (Львів).
Ураган: Ципун - Сімка, Цвєлих, Ярий, Павлюк - Кіндратів-к, Валєнко, Сержао, Леандріньо - Шотурма, Карліньос, Аветисян, Королишин.
ЛТК: Савенко (Сухомлінов-к, 16) - Разуванов, Шурак, Кузь, Бессалов - Цимбаляк, Літвінов, Рось, Стрілець.
Голи: Валєнко (15), Сержао (27) - Кузь (17).
Попередження: Шотурма (22), Сержао (40) - Шурак (40).

www,uragan.if.ua
Просмотров: 519 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz