Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 18 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 3:2 (2:1)
18:07
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 3:2 (2:1)
У центральному матчі 3-го туру Екстра-ліги "Ураган" вдома мінімально переграв "Локомотив" - 3:2, зумівши взяти реванш за дві "сухі" поразки у минулому сезоні. Івано-франківці програли і вдома (0:3), і в гостях (0:4), причому п'ять з семи голів тоді були пропущені на завершальних хвилинах. Тому і тепер інтрига протрималась до останніх секунд, а чемпіони України не дозволили суперникам втретє зрівняти рахунок в цьому матчі.

В дебюті гри обидві команди обмінялися гострими моментами, найбільш небезпечний з яких припав на п'яту хвилину. Кісельов здалеку пробив по центру, і Білоцерківець п'яткою ефектно переправляв м'яч у ворота, однак, на щастя "Урагану", м'яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки. А вже за хвилину два Дмитра - Сорокін і Камеко "допомогли" Сержао опинитися на паркеті, причому порушення відбулося у штрафній гостей, тож сам постраждалий чітко реалізував пенальті - 1:0.

Незабаром Валєнко і Кордоба при завершенні контратак не поцілили у рамку воріт зі зручних позицій. На 10-й хвилині харків'яни двічі в одній атаці сфолили на Карліньосі, однак з десятиметрового Цвєлих схибив, пробивши поруч зі стійкою. У відповідь "Локомотив" скористався відомим футбольним правилом, коли Кісельов відібрав м'яч у Цвєлих, обіграв двох захисників і низом пробив у дальній кут - 1:1.

Втім нічийним рахунок протримався недовго. Всього через три хвилини Біро Жаде розрічаючим пасо знайшов Сержао, котрий ефектно одним дотиком переправив м'яч повз Литвиненка - 2:1. До перерви "ураганівці" отримали ще дві нагоди, щоб покарати гостей за чергові фоли, однак знову не зуміли реалізувати дабл-пенальті. Удар Біро Жаде з десяти метрів Іваняк парирував у шпагаті, а через хвилину вже Сержао запустив свою "гармату" над перекладиною воріт.

Початок другої половини став багатообіцяючим для вболівальників, адже вони стали свідками двох забитих м'ячів. Спочатку після проходу Вороніна Федорченко виявився першим на добиванні і ударом в "дев'ятку" зрівняв рахунок - 2:2. А згодом він же вистрілив в "молоко" після виходу 2 в 1. Проковтнувши "гірку пілюлю", господарі знову вийшли вперед буквально за хвилину, коли Біро Жаде був найспритнішим у штрафному майданчику "Локомотива" - 3:2.

У подальшому залізничники не зуміли втілити у голи свої створені моменти. Зокрема, Білоцерківець відверто пробачив "Ураган", з п'яти метрів пробивши над порожніми воротами. Вистачало роботи в Ципуна, котрий вдало діяв на виходах і рамці. Не один раз допомагали своєму голкіперу і захисники, стелившись під удари та виносячи м'яч зі штрафного майданчика. Господарі також не відсиджувались у захисті, провівши кілька небезпечних контратак. Іваняк виручив харків'ян "в бижньому бою" після ударів Кіндратіва і Сержао.

Намагались дістати голкіпера "Локо" зненацька дальніми пострілами Карліньос і Кордоба. Найреальніші шанси відзначитись у другому таймі вратили Сержао (пробив поруч зі стійкою) та Олександр Сорокін (кіпер прийняв удар на себе). Не пощастило й Валєнку, котрий після передачі з ауту влучив у штангу. Вихід Дмитра Клочка у футболці воротаря лише додав гостроти на останніх хвилинах, втім реалізувати більшість "Локомотиву" так і не судилося.

Суботня перемога "Урагану" стала чудовим подарунком до дня народження для начальника команди Сергія Кривенького, а також і для Сержао, котрому у неділю виповнилось 32 роки. До свого другого поспіль "дубля" Сержао додав ще й приз кращому гравцю матчу за версією Екстра-ліги.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

17 вересня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Поляков (Кривий Ріг). Інспектор: Ушкань (Кременчук). Делегат: Завальний (Київ).
Ураган: Ципун - Карліньос, Кордоба, Цвєлих, Мукадо - Кіндратів-к, Валєнко, Сержао, Біро Жаде - Ділву, Шотурма.
Локомотив: Литвиненко-к (Іваняк, 14) - Журба, Камеко. Д.Сорокін, Д.Клочко - Федорченко, Білоцерківець, О.Сорокін, Кісельов - Воронін, Сірий.
Голи: Сержао (6, з пенальті, 14), Біро Жаде (22) - Кісельов (11), Федорченко (21).
Попередження: Іваняк (28), Камеко (37).

Кращі гравці за версією Екстра-ліги - Сержао ("Ураган") та Кісельов ("Локомотив").
Просмотров: 542 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz