Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 20 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 2:1 (1:0)
00:39
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 2:1 (1:0)
Незмінний рахунок 2:1 був зафіксований у всіх п'яти франківських матчах "Урагану" з "Локомотивом". Для любителів статистики - це, напевне, унікальний випадок. І якщо у рік дебюту "залізничників" у вищій лізі саме вони одного разу відсвяткували гостьовий успіх, то в чотирьох наступних поєдинках мінімальні перемоги були за господарями.

Як і двічі минулого сезону (в чемпіонаті та Кубку України), так і тепер, вже вдруге вдома і втретє в сезоні, загалом сильнішим виявився "Ураган"...

На початку звітного матчу Білоцерківець і Кулик обмінялися дальніми ударами, яким трошки забракло точності. Згодом Цвєлих, обігравшись на лівому фланзі з Сімкою, пробив поруч зі стійкою. Удар Кісельова з десяти метрів Іжаковський парирував, і знову Цвєлих після проходу лівим флангом не влучив у рамку воріт. З небезпечними прострілом та ударом у виконанні "залізничника" Журби кіпер "Урагану" також справився, а на 10-й хвилині рахунок відкрили господарі.


Сімка з Ярим на власній половині відібрали м'яч у Кісельова, далі послідувала передача в центр поля, і Цвєлих, на швидкості накрутивши фінтом Дмитра Сорокіна, з семи метрів точно низом пробив в лівий від Литвиненка кут - 1:0. Миттєвий тайм-аут не пішов на користь підопічним Євгена Ривкіна, бо вже з першою появою на у грі Павлюк міг забивати другий гол, однак блискуче в цьому епізоді зіграв голкіпер "Локомотива".


Далі настала черга його "ураганівського" колеги рятувати свою команду. Двічі після гострих ударів Журби Іжаковський проявив свою реакцію, а Корнійчук на добиванні поцілив у стійку воріт. Далі кіпер господарів перервав контрвипад Білоцерківця, а після виходу 2 в 1 не дозволив Дмитру Сорокіну зрівняти рахунок. На 19-й хвилині "Урагану" просто пощастило, коли після навісу в штрафну і скидки головою того Д.Сорокіна м'яч влучив в одну штангу, потім - в іншу і вилетів з воріт!


У другому таймі в Іжаковського також вистачало роботи, але якщо Журба і Білоцерківець з флангу пробивали неточно, то удар Олександра Сорокіна воротар перевів на кутовий. У господарів запам'ятався шанс Цвєлих, який виходив на побачення з Литвиненком, але переможцем став капітан "Локомотиву". Вдавшись до пресингу, харків'яни поступово перехопили інінціативу, а на 27-й хвилині сповна скористалися помилкою "Урагану". При виході з пресингу грубо помилився Павлюк, котрий по центру віддав передачу супернику, і Кісельов з семи метрів "розстріляв" ворота - 1:1.


Нічийний рахунок протримався не довго, бо майже через одну хвилину івано-франківці знову вийшли вперед. Красивий навіс Ярого на лівий фланг, де Цвєлих переграв двох захисників і воротаря та відпасував під удар Сімці - 2:1. Далі пішла доволі обережна гра, де суперники більше уваги приділяти захисту власних воріт, а небезпечних моментів виникало небагато. З дальніми ударами Одегова і Журби воротар впорався, а всередині тайму "Урагану" знову просто пощастило, коли Одегов з кутового прострілив вдовж лінії воріт, але м'яч ніхто не зачепив.


На 32-й хвилині на майданчику з'явився Шотурма, який майже одразу "заробив" шостий фол для своєї команди, але з 10-метрового Цвєлих не зумів переграти Литвиненка. "Локомотив" кинувся відіграватись, і через три хвилини Дмитро Сорокін втратив найреальніший шанс, коли з трьох (!) метрів пробив в Іжаковського. Логічно, що після тайм-ауту Журба вийшов п'ятим польовим у гостей, і біля воріт "Урагану" стало ще гарячіше. Двічі небезпечно пробивав Кісельов, і якщо в першому епізоді голкіпер перевів м'яч на кутовий, то в наступному - Іжаковському на допомогу знову прийшла стійка воріт, після чого він парирував ще й удар Білоцерківця.


За дві хвилини до фінальної сирени Ярий міг зняти інтригу, однак не встиг як слід замкнути передачу Валенка, котрий за мить підстрахував вже свого воротаря. Нервовою виявилась кінцівка матчу, коли Іжаковський дивом витягнув м'яча після пострілу Журби, а за сім (!) секунд до завершення гри Олег ще раз врятував "Ураган", не дозволивши Білоцерківцю зрівняти рахунок.


18 квітня. 17:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 800 глядачів.
Арбітри: Дараган (Київ), Стрелецький (Суми). Інспектор: Повисший (Київ).
Ураган: Іжаковський - Валенко, Кулик, Пилипів, Піддубний - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Павлюк, Шотурма.
Локомотив: Литвиненко-к - Одєгов, Д.Сорокін, Кісельов, Білоцерківець - Журба, Корнійчук, О.Сорокін, Берлізєв - Федорченко.
Голи: Цвєлих (10), Сімка (29) - Кісельов (27).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 687 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz