Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 2 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 0:3 (0:0
10:01
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 0:3 (0:0
Програму 8-го туру чемпіонату країни завершував центральний матч в Івано-Франківську. Про статус і градус поєдинку свідчило хоча б суддівське призначення. Гру "Урагану" з "Локомотивом" було доручено обслуговувати двом арбітрам ФІФА. А ще у цьому матчі відбувся всеукраїнський дебют трьох бразильських легіонерів, двоє з яких вже встигли відзначитись дебютними голами за нову команду на "Кубку Галичини-2010".

У дебюті матчу Журба пройшов правим флангом і прострілив на "п'ятачок", де Ципун на мить випередив Дмитра Сорокіна і відбив м'яч ногою. А за мить після рейду Чепорнюка вже Дитвиненко у стрибку буквально зняв м'яча з ноги Павлюка, який був готовий замкнути дальню стійку. Після такого блискавичного старту надалі команди довго контролювали м'яч, і справа до завершальних ударів доходила не так часто.


Суперники намагались розіграти комбінації до вірного, при цьому не забуваючи й про захист. З дальніми пострілами обидва голкіпери справлялися без проблем. Ударам Ренатіньо та Корнійчука не вистачило точності, а Сержао зі штрафного пробив над поперечиною. Олександр Сорокін намагався ефектно п'яткою підправити м'яч у сітку воріт після небезпечного прострілу Кісельова - не вийшло.


На десятій хвилині Одєгов удвох з Журбою відібрали м'яч у Пилипіва, однак Ципун вчасно вийшов із воріт і підстрахував свого капітана. Згодом стовідсоткову нагоду відкрити рахунок втратив Валенко, котрий з розвороту з семи метрів по центру дивом не влучив в рамку воріт.


З черговою появою бразильських легіонерів "Урагану" на майданчику стало гарячіше. Спершу Литвиненко витягнув, здавалося б, "мертвий" м'яч від Сержао. Далі голікпер "Локо" дивом зреагував на удар впритул Ренатіньо, після чого двічі на допомогу харків'янам прийшла стійка воріт. Той же Ренатіньо переправляв м'яч після пасу Шотурми - штанга, і Біро Жаде зі штрафного пробив у ту ж саму стійку.


Гості відповіли ударом Дмитра Сорокіна у поперечину воріт та стрімким виходом "два в нуль" після помилки Біро Жаде. Однак Журба "пробачив" франківців, пробивши поруч зі стійкою, хоча й міг віддати останню передачу Олександру Сорокіну.


Кінцівка першого тайму пройшла в обопільно гострій боротьбі, але, фактично, без особливо небезпечних моментів. Були непогані спроби у Білоцерківця і Корнійчука, але Ципун чітко "прочитав" намагання суперників. Чепорнюк пробив поруч зі стійкою, а удар Журби зі штрафного кіпер "Урагану" ногами перевів на аут.


Початок другої половини зустрічі був за гостями, які більше котролювали м'яч, а коли його втрачали, одразу вдавались до пресингу. Відвівши загрозу від власних воріт, харків'яни часто контратакували. Журба і Федорченко неточно пробивали у ближній кут. З виходом легіонерів "Урагану" вдалось перевести гру на чужу половину майданчика. Тепер вже довелось попрацювати Литвиненку, котрий потягнув два удари Ренатіньо.


На 27-й хвилині франківці явно захопились атакувальними діями, за що й були покарані. Дмитро Сорокін виборов м'яча у боротьбі з Шотурмою, відпасував своєму братові Олександру, котрий з семи метрів "розстріляв" ворота господарів - 0:1. Майже одразу "Ураган" міг відігратись, проте Павлюк не встиг на простріл Валенка з правого флангу.


Так само, всього на мить забарився Журба після поперечної передачі від Корнійчука. А згодом воротар франківців парирував небезпечний удар Федорченка з гострого кута. На 32-й хвилині Сержао з розвороту завдав гарматного пострілу, однак поцілив у зовнішній бік штанги. "Локомотив" відповів нехитрим ударом Журби з семи метрів по центру, і його ногою відбив Ципун.


А швидкий контрвипад "залізничників" завершився другим взяттям воріт. Досвідчений Одєгов взяв ініціативу на себе, і коли усі очікували від нього передачі, Віталій з-під Сержао точно пробив з воротарської лінії - 0:2. Розпочинали з центру поля вже Цвєлих, Ярий та Кіндратів, до яких в четвірку замість травмованого Сімки вийшов Валенко. Цілком очевидно, що прикра травма Андрія Сімки на одному з останніх передігрових тренувань внесла корективи на матч проти "Локомотива".


З першою появою свіжих "ураганівців" на майданчику харків'яни пережили кілька неприємних хвилин, кидаючись під удари Цвєлих та Ярого. На удар останнього з трьох метрів блискуче зреагував Литвиненко, якому тут же допомогли захисники. А далі було неоднозначне рішення арбітрів, коли Журба у воротарській зачепив Валенка. Втім рефері не наважились призначити стовідсотковий пенальті...


За 3,22 хв. до фінальної сирени Пилипів вийшов п'ятим польовим в "Урагану", і вже за кілька секунд Шотурма не влучив у порожній кут воріт. Злагоджені дії гравців "Локо" в обороні не дозволили господарям відквитати бодай один м'яч при грі в більшості. Натомість ще одна контратака гостей принесла успіх. Одєгов віддав пас на хід Олександру Сорокіну, котрий, не зближуючись з Пилипівим, пробив на точність, і м'яч від штанги залетів у ворота - 0:3.


Залишалось грати дві хвилини, за які "Ураган" до останнього намагався забити гол престижу. Постріл Цвєлих кіпер ногою перевів на кутовий, Чепорнюк з гострого кута пробив над поперечиною. Наприкінці мав шанс і Пилипів, однак завершальний удар був за гостями. Білоцерківець разом з сиреною відправив м'яча від власних воріт у протилежні - поруч зі стійкою.
31 жовтня. 15:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Дараган (Київ). Інспектор: Верещинський (Львів).
Ураган: Ципун - Павлюк, Валенко, Чепорнюк, Пилипів-к - Шотурма, Біро Жаде, Сержао, Ренатіньо - Кіндратів, Ярий, Цвєлих.
Локомотив: Литвиненко - Одєгов, Журба, Корнійчук, Д.Сорокін - Федорченко, Білоцерківець, О.Сорокін, Кісельов - Зінченко, Д.Клочко.
Голи: Д.Сорокін (27), Одєгов (34), О.Сорокін (38).
Попередження: О.Сорокін (13).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 836 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz