Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 24 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 0:1 (0:0)
19:29
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛОКОМОТИВ" (Харків) - 0:1 (0:0)
Вперше в історії протистоянь "Урагану" з "Локомотивом" долю поєдинку вирішив єдиний забитий м'яч. До цього в Івано-Франківську були зафіксовані шість мінімальних перемог однієї з команд, але раніше глядачі ставали свідками щонайменше трьох голів. А тут, в одному з центральних матчів 9-го туру Екстра-ліги, харків'яни здобули важкі три очки завдяки одному точному удару зі штрафного...

Градус поєдинку і ставка саме на результат вийшли на перший план. Суперники більше уваги приділяли захисту власних воріт, намагаючись розвинути позиційні атаки. Перехоплення та різкі випади у вигляді блискавичних контратак "читалися" захисниками і воротарями. Та все ж у першому таймі небезпечних моментів вистачало.

"Залізничники" Камеко і Воронін, опинившись на зручній ударній позиції, не зуміли переграти Колтка з семи-восьми метрів. Господарі "огризнулись" аж на десятій хвилині, але під постріл Павлюка кинулись одразу два захисники, а за мить Литвиненко парирував удар Будняка.

Далі було кілька штрафних біля обох воріт, добивання м'яча, однак футболісти просто стелилися під ці удари, допомагаючи своїм воротарям. Найреальнішу нагоду відкривати рахунок "Локомотив" отримав на 18-й хвилині. Простріл Кісельова з ауту, і Роман Колток якимось дивом зреагував на удар впритул від Олександра Сорокіна.

Друга половина видалась більш видовищною, тож небезпечних моментів побільшало. А посприяв цьому забитий "залізничниками" м'яч. На 25-й хвилині Шотурма сфолив на Дмитру Клочку, і за мить Камеко прямим ударом зі штрафного буквально "прошив" стінку і відкрив рахунок. Щоправда, звинувачувати як раз голкіпера у пропущеному м'ячі не варто, оскільки м'яч пролетів поміж ніг Аветисяну, що стояв у стінці, точнісінько у ближній кут - 0:1.

Зрозуміло, що після цього "ураганівці" з новими силами кинулись атакувати. Тричі впродовж лише однії хвилини на ударних позиціях опинявся Павел Будняк, котрий небезпечно пробивав по воротах гостей. Однак жодного разу засмутити Литвиненка польському легіонеру не вдалося. "Локомотив" вдало діяв у захисті, а 29-й хвилині вже Камеко прийняв на себе непоганий удар Сімки.

В середині тайму пощастило й "Урагану", коли Олександра Сорокіна вивели на побачення з голкіпером, однак 13-й номер гостей пробив поруч з "дев'яткою" воріт. Так само, як і Будняк через дві хвилини. Приблизно з тієї позиції Кіндратів завдав удару зі штрафного - знову поруч зі стійкою. Згодом здалеку несподівано "вистрілив" Кісельов, але м'яч "просвистів" поблизу хрестовини.

Далі команди обмінялися небезпечними моментами: дальній удар Шотурми Литвиненко перевів на аут, а його франківський візаві Колток не дозволив себе переграти після виходу "залізничників" два в одного і парирував постріл від Кісельова. Гра на зустрічних курсах тривала аж до 38-ї хвилини, коли Будняк вийшов на майданчик п'ятим польовим. "Ураган" до кінця намагався врятувати гру, але гості самовідданно діяли у захисті, перекрили усі шляхи до воріт і вистояли дуже важку перемогу.

www.uragan.if.ua

23 грудня. 14:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1200 глядачів.
Арбітри: Щепанський (Львів), Банасько (Фастів). Інспектор: Головков (Донецьк). Делегат: Єлшанський (Суми).
Ураган: Колток - Валєнко, Шотурма, Павлюк, Будняк - Кіндратів-к, Сімка, Кордоба, Аветисян - Крикун, Тменов, Королишин.
Локомотив: Литвиненко-к - О.Сорокін, Воронін, Кісельов, Є.Клочко - Журба, Д.Сорокін, Камеко, Д.Клочко - Кондратюк.
Гол: Камеко (25).
Попередження: Аветисян (12), Будняк (39) - Кісельов (11).
Просмотров: 524 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz