Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 6 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КОНТИНГЕНТ" (Житомир) - 5:0 (2:0
18:48
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КОНТИНГЕНТ" (Житомир) - 5:0 (2:0
Свій шостий вищоліговий сезон "Ураган" розпочав на домашній арені перед власними вболівальниками матчем з житомирським "Контингентом". З поміж інших поєдинків першого туру підсумок стартової гри в Івано-Франківську читався, аж надто велика різниця у класі між цими командами. Це стало очевидно одразу з початком матчу - житомирці, особливо не переймаючись, віддали ініціативу господарям, які затисли суперників на власній половині майданчика. Наслідком атакувального наступу і тотального пресингу з боку франківців стали два забиті м'ячі. Спершу Мансуров знайшов на "п'ятачку" вільного Сімку, який на третій хвилині відкрив рахунок.

Далі стійка врятувала голкіпера "Контингенту" після удару Цвєлих, а вже за мить Валенко теж влучив у штангу, однак першим на добиванні був Піддубний. 2:0 - на сьомій хвилині поєдинку, і в повітрі запахло розгромом. Проте до перерви житомирська команда вистояла в захисті і більше не пропустила, насамперед завдяки вдалим діям свого воротаря Проценка, а ще двічі на допомогу гостям ставала стійка воріт. По-черзі Сімка і Кулик хапались за голову, дивуючись, як м'яч дивом не потрапив у сітку воріт.

У другому таймі наставник "Урагану" випустив на майданчик 17-річного Петра Шотурму, для якого це був лише сьомий поєдинок у вищій лізі. Примітно, що дебютував перший вихованець власної "ураганівської" школи 7 місяців тому - у домашній грі прикарпатців, як раз з "Контингентом". Фінти у виконанні юного таланту раз-по-раз викликали пожвавлення на трибунах, а коли Петрові вдалося забити свій дебютний гол у "вишщі", івано-франківська публіка гучними оплесками стоячи радісно вітала дії наймолодшого у складі "Урагану". Трапилась ця знакова подія на 37-й хвилині матчу, а до того Проценкові, який відпрацював у поті чола, довелось ще двічі витягувати м'яча з сітки власних воріт.

До того Сімка на 25-й хвилині відгукнувся на простріл Пилипіва з лівого флангу і оформив дубль, а ще через 8 хвилин таки вдалося відзначитись Цвєлих. Красивим низовим ударом кращий голеадор у складі івано-франківської команди забив свій ювілейний сотий гол за "Ураган", відтак доразу по завершені матчу фанати подарували бомбардиру футболку з номером 100 на спині під прізвищем "Цвєлих". Оформити дубль Валентину знову завадила штанга, в яку також ще поцілили Шотурма і Кулик.

Коли, здавалось, гру було зроблено, нарешті прокинувся "Контингент". Трапилось це на останній хвилині матчу. Забити гол престижу намагався Доманський, однак переграти Іжаковського з дабл-пенальті йому не судилося. Ще раз кіпер господарів виручив івано-франківців після небезпечного удару Піхоцького за лічені секунди до фінальної сирени.

Отож, прогнозована домашня перемога "Урагану" у стартовій грі чемпіонату завершилась з переконливим рахунком 5:0. Попереду на підопічних Сергія Гупаленка чекають набагато сильніші суперники. Наступної суботи івано-франківці зіграють у Львові з "Енергією", а у третьому турі в столиці Прикарпаття гостюватиме віце-чемпіон країни - бразильсько-український "Шахтар".

Ураган: Іжаковський - Паршиков, Валенко, Цвєлих, Піддубний - Сімка, Мансуров, Пилипів, Кулик - Шотурма, Кіндратів, Ярий.
Контингент: Проценко - Піхоцький-к, Черниш, Кірішун, Мухін - Коваль, Іщук.
Голи: Сімка (3, 25), Піддубний (7), Цвєлих (33), Шотурма (37).
Попередження: Сімка (19), Паршиков (39) - Коваль (27).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 754 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz