Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 21 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ГАТТА" (Здунська Воля, Польща) - 7:2 (4:0)
10:24
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ГАТТА" (Здунська Воля, Польща) - 7:2 (4:0)
Знову 7:2, як і три дні тому. На польському зборі, який триває у Бєльсько-Бялій, "Ураган" продовжує перемагати у контрольних матчах. Цього разу суперником івано-франківців була "Гатта" з міста Здунська Воля - володар Кубка Польщі і четверта команда Екстракласи.

Другий спаринг, як і попередній з "Марвітом" (7:2), також пройшов в залі "Рекорд Хала" - добре знайомій арені для "ураганівського" новобранця Павела Будняка. Приємно, що саме на цьому майданчику польський легіонер зумів відзначитись дебютним голом у футболці своєї нової команди. До цього м'яч вже двічі побував у воротах "Гатти" після влучних ударів двох Романів - Кіндратіва і Кордоби, а на 16-й хвилині прикарпатці ще двічі засмутили голкіпера суперника - "постаралися" Будняк і Павлюк.

4:0 - за підсумками першої половини зустрічі (матч проходив у звичному форматі - 2 тайми по 20 хв. "чистого" часу). Майже одразу після перерви свій перший м'яч за "Ураган" забив 19-річний Ігор Корсун. Однак на досягнутому молодий футзаліст не зупинився, зумівши оформити дубль на 36-й хвилині. Між цими двома голами у воротах "Гатти" "розписався" ще й Тменов. Втім втримати "сухим" рахунок івано-франківцям не судилося, адже поляки двічі скористалися своїми шансами - 7:2.

Наступні матчі "Урагану" відбудуться цього тижня в рамках міжнародного турніру "Beskidy Futsal Cup 2012". Прикарпатці, які вже ставали бронзовими і срібними призерами "Кубку Бексидів", у четвер стартують з господарями змагань - "Рекордом". Наступного дня, 24 серпня, підопічні Сергія Гупаленка зіграють проти добре знайомого "Марвіта". Стикові поєдинки з командами іншої групи ("Енергія", "Вісла Кракбет" або "Клірекс") відбудуться цієї неділі.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 475 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz