Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 12 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" (Львів) - 1:0 (1:0)
23:42
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЕНЕРГІЯ-ТАЙМ" (Львів) - 1:0 (1:0)
Втретє за останні чотири роки новий футзальний рік в Івано-Франківську відкривало західно-українське "енергетичне" дербі. Цього разу центральний матч 14-го туру став прем'єрним для об'єднаної команди зі Львова під орудою Станіслава Гончаренка. Перший млинець для "Енергії-Тайму" вийшов глевким...

Небувалий ажіотаж довкола протистояння зібрав повний аншлаг у манежі Коледжу фізвиховання, чого вже давно не траплялося у столиці Прикарпаття. І вболівальники, а їх зібралося майже дві тисячі, стали свідками справжнього видовища, де все вирішив один забитий м'яч. Якщо б гра завершилась з підсумковими 8:7 чи 5:4 на користь "Урагану", то, напевне, такого емоційного сплексу і викиду адреналіну після фінальної сирени не було б.

Вже на стартових хвилинах принципові суперники перевірили на міцність конструкції воріт. Дмитро Бондар поцілив у хрестовину, а згодом Шотурма з улюбленої лівої влучив у штангу. Гострі моменти виникали поблизу обох воріт, однак з реалізацією у завершальні миті ніяк не виходило. Та й обидва голкіпери проявили себе у всій красі. На 18-й хвилині після розіграшу кутового Біро Жаде більярдним ударом вразив дальній кут воріт "енергетиків" - 1:0. Наприкінці тайму градус гри просто зашкалював, тим паче, що львів'яни грали з п'ятьма фолами, але вистояли кінцівку без помилок.

Другий тайм "енергетики" розпочали більш активніше, намагаючись постійно пресингувати суперників по всьому майданчику. Підопічні Сергія Гупаленка були готові до такого розвитку подій, і часто втікали у швидкі контратаки. Найреальніший шанс відзначитись на 23-й хвилині втратив Чепорнюк, який "розстрілював" Кардаша з шести метрів, однак удар прийшовся у стійку воріт. Далі "ураганівці" призвичаїлись до гри другим номером, віддавши ініціативу гостям.

На 36-й хвилині господарям просто пощастило, коли Олександр Бондар з метра не зумів замкнути дальню штангу. За 3,10 до завершення матчу Овсянніков вийшов в "Енергії" п'ятим польовим, намагаючись врятувати гру. А ще раз уболівальники схопилися за серце після того, як Макаєв за 30 секунд до фінальної сирени поцілив у перекладину. Останню крапку у надзвичайно драматичному двобої міг поставити Ципун, але м'яч після його удару через весь майданчик по-зрадницьки пролетів у кількох сантиметрах від стійки порожніх воріт.

Ця перемога дозволила "Урагану" обійти принципових суперників у турнірній таблиці і піднятися на друге місце. Втім це була лише перша серія західно-українського дербі. Продовження - майже за три тижні - 29 січня у півфіналі Кубку України, яке відкриє "Фінал чотирьох" у Запоріжжі. The Show Must Go On!



11 січня. 16:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1800 глядачів.
Арбітри: Гора (Київ), Коваленко (Донецьк). Інспектор: Сімонов (Харків).
Ураган: Ципун - Валенко, Чепорнюк, Ярий, Цвєлих - Кіндратів, Шотурма, Сержао, Біро Жаде - Пилипів-к, Ренатіньо.
Енергія-Тайм: Кардаш - Романов, Рогачов, Д.Бондар, Макаєв - Легчанов-к, О.Бондар, Павленко, Овсянніков - Задорожний
Гол: Біро Жаде (18)
Попередження: Легчанов (11).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 679 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz