Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 14 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 6:2 (2:0)
11:05
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 6:2 (2:0)
3 лютого. 13:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.
Арбітри: Олійник (Київ), Воложенко (Харків). Інспектор: Повисший (Київ).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма.
Єнакієвець: Рябцев (Власенко, 21) - Чуднов, Замятін, Хурсов, Нестерук - Крупін, Карацюба, Доманський, Богатих - Рудаков.
Голи: Цвєлих (15, 32, 32), Кулик (20), Кіндратів (28), Іжаковський (33) - Хурсов (22), Доманський (38).
Попередження: Паршиков (33), Валенко (40) - Богатих (37).

Одним непереможним суперником стало менше
До звітного матчу івано-франківцям ще жодного разу не вдавалось переграти "Єнакієвець", який разом із донецьким "Шахтарем" залишалися для "Урагану" єдиними непереможними у вищій лізі командами. Нарешті у цій невтішній статистиці протистоянь (8 поразок і 3 нічиїх) з'явилася і перша перемога, причому переконлива і закономірна. Все вирішилось в середині другого тайму, коли господарям за п'ять хвилин вдалось чотири рази розписатись у воротах суперників...

Розпочалась гра з небезпечного удару Нестерука над перекладиною. Однак, як виявилось згодом, це був поодинокий епізод, оскільки вперше потурбувати Іжаковського гості змогли лише на 16-й (!) хвилині. До цього "ураганівці" дуже довго пристрілювались - з середньої і близької дистанції, але більшість ударів прийшлись повз ворота. Найреальніші нагоди відкрити рахунок були у Сімки та Ярого, котрі з лінії штрафного примудрилися пробити поруч зі стійкою.


Незважаючи на перевагу у швидкості і володінні м'ячем, у завершальних епізодах підопічним Сергія Гупаленка трохи не щастило. Довести створені моменти до логічного завершення ніяк не виходило, допоки франківці не вдались до пресингу. Як раз після такого ходу на 15-й хвилині Цвєлих зі своєї половини втік на побачення з голкіпером і не залишив шансів Рябцеву, точно пробивши в правий нижній кут - 1:0.


Наприкінці першої половини гості стали не встигати за швидкими рейдами івано-франківців і часто помилялися в простих ситуаціях. Мабуть, саме тому наставник "Єнакієвця" Юрій Кобзар на 20-й хвилині взяв тайм-аут, що пішов на користь, але... з точністю до навпаки. Тільки-но поновилась гра, як Пилипів "обікрав" Хурсова і відпасував в центр Валенку, а той, в свою чергу, - праворуч на Кулика. Далі слідує простріл з гострого кута, і м'яч від дальної стійки залітає у сітку воріт - 2:0. Збільшити рахунок міг Пилипів, але не зумів переграти Рябцева на останніх секундах тайму.


По перерві у воротах "Єнакієвця" з'явився Власенко, який протримався "сухим" лише вісім хвилин. До того господарям довелось розпочинати з центру поля. Після удару Замятіна на 22-й хвилині Іжаковський відбив м'яч перед собою, а першим на добиванні був Хурсов - 2:1. Далі Ярий і Кіндратів були близькі до успіху, але Власенко виручив свою команду. А потім наступила приголомшива п'ятихвилинка "Урагану", що стала справжнім нок-дауном для гостей.


На 28-й хвилині Цвєлих навісив з кутового, а Кіндратів зльоту переправив м'яча у сітку - невеликий рикошет від Хурсова, і на табло вже 3:1. Два голи Цвєлих на 32-й хвилині стала вирішальними. Спершу Валентин покарав єнакіївців зі штрафного за фол проти нього самого, з семи метрів вколотивши м'яча в праву "дев'ятку. Через кілька секунд Сімка не пожалкував віддати гольову передачу партнеру після того, як спробував забити сам. "Пас на блюдечку" під удар кращому бомбардиру чемпіонату, і Цвєлих оформляє хет-трик - 5:1.


Миттєвий вихід Замятіна п'ятим польовим гостроти не додав, і вже Іжаковський відправляє м'яча через весь майданчик у порожні ворота - 6:1. Справу зроблено! І тут же Сергій Гупаленко робить тактичний хід, випускаючи Кіндратіва "літаючим голкіпером". Досить цікаво було подивитись за тим, як команди кілька хвилин грали 5 на 5 без воротарів. Навіть отримавши п'ятий фол і ледь не пропустивши ще раз у порожні ворота, "Єнакієвець" не відмовився від гри в більшості.


Це дозволило гостям забити вдруге, коли Іжаковський, прикритий кількома гравцями, виручити не зміг. Екс-гравець "Контингента" Доманський відкрив лік забитим м'ячам за нову команду. Завершальні дві хвилини вже Пилипів спробував себе у ролі воротаря, однак більше відзначитись жодній команді не вдалося - 6:2.

Олег ЛАНЯК
Просмотров: 654 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz