Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 22 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 4:4 (1:1)
11:56
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 4:4 (1:1)
Бойова нічия 4:4 стала вольовою для підопічних Олега Солодовника, котрий до цього з донецьким "Шахтарем" лише одного разу втратив очки в Івано-Франківську. "Єнакієвець" зумів перервати неприємну для себе статистику (шість поспіль поразок за останні три сезони) на домашній арені "Урагану". Нічийний підсумок виявився на руку "Енергії" з "Локомотивом", які тільки збільшили відрив від найближчих переслідувачів.

Гостям з Донбасу вдався дуже швидкий гол, коли вже наприкінці стартової хвилини Нестерук з лінії штрафного пробив без шансів для голкіпера, і м'яч від стійки опинився у сітці воріт - 0:1. "Ураган" "проковтнув" цей гол і досить швидко перевів гру до протилежних воріт, де голкіпер Мельник почувався досить впевнено. Саме завдяки його вдалим діям мінімальна перевага у рахунку протрималась ледь не весь перший тайм.

Не один раз воротар витягував, здавалося б, "мертві" м'ячі після пострілів Валєнка і Цвєлих, а на шостій хвилині після удару Сержао зі штрафного Кіндратів на добиванні з гострого кута поцілив у штангу. На екваторі тайму той же Сержао "розстрілював" Мельника з двох метрів, котрий удар впритул прийняв на себе. Зрівняти рахунок "ураганівці" зуміли лише на 18-й хвилині: Кордоба з семи метрів пробив з-під захисника - 1:1. Ще до перерви чемпіони України, спіймавши кураж, могли вийти вперед, однак Цвєлих і двічі Сержао пробивали поруч зі стійкою, а за кілька секунд до завершення першої половини Скорий ледь не зрізав м'яча у власні ворота.

Другий тайм видався набагато цікавішим. Спочатку господарі кілька разів перевірили у справі воротаря, після чого "Ураган" вперше вийшов вперед. На 24-й хвилині Сержао видав ювелірний пас на Валєнка, котрий в один дотик переправив м'яча за призначенням - 2:1. Ще за три хвилини глядачі побачили одразу два голи. Спочатку Сільченко зрівняв рахунок після невеликого рикошету від ноги Цвєлих. Однак майже одразу франківці знову були попереду - для цього їм вистачило 16 секунд. Тільки-но розігравши з центра поля, Валєнко прострілив з лівого флангу, де ніхто не завадив Цвєлих спокійно закотити м'яч за лінію воріт - 3:2.

А на 30-й хвилині "Ураган" збільшив перевагу до двох м'ячів. Це Сержао здійснив рейд зі власної половини, на швидкості пройшов двох суперників і своєю "гарматою" вколотив м'яча у дальню "дев'ятку" - 4:2. Гол видався дуже ефектним! Підопічні Олега Солодовника кинулись відіграватися, і це їм вдалось дуже швидко. Всього за хвилину рахунок знову став нічийним. Спершу контратаку Скорий завершив потужним ударом під поперечину, а невдовзі після прострілу Мірошника з лівого краю Кіндратів в боротьбі зі Скорим зрізав м'яча у власні ворота - 4:4.

Для того, щоб вирвати перемогу в обох команд було ще вісім хвилин. Добре попрацювати довелось і Ципуну, і Мельнику, які не раз по-справжньому рятували свої ворота. Наприкінці двічі пощастило "Єнакієвцю", коли Валєнко не зміг проштовхнути м'яч в незахищені ворота, а потім і Сержао пробив поруч зі стійкою...

Олег ЛАНЯК,
21 грудня. 18:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1100 глядачів.
Арбітри: Дараган (Київ), Подранний (Вінниця). Інспектор: Савицький (Бориспіль). Делегат: Соломонко (Львів).
Ураган: Ципун - Карліньос, Кордоба, Цвєлих, Королишин - Кіндратів-к, Тменов, Валєнко, Сержао.
Єнакієвець: Мельник - Мірошник, Замятін-к, Хурсов, Нестерук - Сільченко, Скорий, В.Чуднов, Доманський.
Голи: Кордоба (18), Валєнко (24), Цвєлих (26), Сержао (30) - Нестерук (1), Сільченко (26), Скорий (31), Кіндратів (32, автогол).
Попередження: Нестерук (26).

ИСТОЧНИК: http://www.uragan.if.ua/
Просмотров: 422 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz