Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 20 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 4:3 (1:1)
11:42
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - 4:3 (1:1)
Вдруге за останні п'ять днів "Ураган" та "Єнакієвець" зустрілися між собою. Вдруге гра завершилась з аналогічним рахунком 4:3 на користь господарів. Однак для івано-франківців ця непроста перемога стала ще й вольовою...

Гольового початку матчу, як це було минулої суботи в Єнакієвому, не вийшло. Незважаючи на хороші нагоди Валенка і Кулика в дебюті зустрічі, відкрити рахунок їм не вдалося. На постріл Цвєлих зі штрафного гості відповіли невдалим контвипадом Хурсова. Дальній удар Доманського вийшов неточним, і Цвєлих також пробив поруч зі стійкою.

На 9-й хвилині господарі відверто "запороли" швидкий вихід 3 в 2, одразу після чого Крупін ефектно в один дотик переправляв м'яча - повз ворота. Згодом Замятін небезпечно пробив зліва - Іжаковський був напоготові. Врешті-решт на 15-й хвилині "Ураган" ще один момент не реалізував, за що гості одразу ж покарати суперника. Рудаков з гострого кута відпасував Доманському, котрий зіграв п'яткою, і м'яч рикошетом від ноги Ярого таки опинився за лінією воріт - 0:1.

Відігралися підопічні Сергія Гупаленка доволі швидко. Два удари Ярого голкіпер парирував, Цвєлих з гострого кута пробив поруч зі штангою, але через кілька секунд виправився, на швидкості обігравши двох захисників, він елегантно перекинув і воротаря - 1:1.

Наприкінці першого тайму Шотурмі не пощастило на добиванні, - м'яч пролетів у кількох сантиметрах від штанги. Замятін і Хурсов у гостей та Ярий також пробивали неточно. За нічийного рахунку команди пішли на перерву.

Після відпочинку "Ураган" продовжив атакувати, і Валенко потужним ударом з 12-и метрів лише струсонув праву стійку воріт. Згодом небезпечний постріл Замятіна Іжаковський зупинив в стрибку. Удар Цвєлих з гострого кута Лацуков ногою перевів на аут, після чого кращий бомбадир чемпіонату мав ще дві можливості відзначитись - не пощастило.

Проте на допомогу прийшли партнери Цвєлих по четвірці: на 30-й хвилині Кіндратів після скидки від Сімки потужним дальнім ударом вивів франківців вперед. Однак миттєвий вихід Замятіна п'ятим польовим майже одразу приніс успіх "Єнакієвцю", і Чуднов реалізував більшість, знову зрівнявши рахунок - 2:2.

Підопічні Юрія Кобзаря продовжили грати вп'ятьох, і якщо Цвєлих та Іжаковський не змогли вразити порожні ворота гостей, то з третьої спроби на 34-й хвилині це таки вдалось зробити Шотурмі - 3:2. За три хвилини до завершення гостям ще двічі пощастило, коли Кулик не зумів пробити Замятіна, а Цвєлих просто дивом не влучив у ворота. Майже одразу він же сфолив в'пяте, і завершальні хвилини видались дуже нервовими.

Втім за хвилину Валентин став героєм матчу, забивши переможний гол. Щоправда, за 14 секунд до цього єнакієвці знову зрівняли рахунок, коли Нестерук вдало зіграв на добиванні після сейву Іжаковського. Воля до перемоги і командний дух - зброя серйозна. Тільки-но розпочавши з центра поля, "ураганівці" довели справу до завершального удару, і Цвєлих точно пробив з десяти метрів, оформивши дубль - 4:3.

Останні дві хвилини команда з Донбасу намагалася відігратися, однак єдиний небезпечний удар Замятіна за 11 секунд до сирени прийшовся над поперечиною. Івано-франківці взяли реванш за суботню поразку від "Єнакієвця", і вже цієї суботи чекають в гості чемпіонів України - львівський "Тайм" - єдину непереможну для себе команду у цьому сезоні.



19 травня. 13:30. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 800 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Беспорочний (Харків).. Інспектор: Братусь (Київ).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Валенко, Кулик, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма.
Єнакієвець: Лацуков - Крупін, Замятін, Хурсов, Нестерук - Чуднов, Карацюба, Рудаков, Доманський - Краєвський.
Голи: Цвєлих (17, 38), Кіндратів (30), Шотурма (34) - Доманський (15), Чуднов (31), Нестерук (38).
Попередження: Карацюба (25).

ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 846 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz