Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 19 » "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - АРПІ (Донецьк) - 8:0 (2:0)
11:34
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - АРПІ (Донецьк) - 8:0 (2:0)
Арбітри: Подранний, Конюхов (обидва - Житомир). Інспектор: Савицький (Бориспіль).
Ураган: Іжаковський - Валенко, Чепорнюк, Ярий, Цвєлих - Пилипів-к, Сержао, Біро Жаде, Ренатіньо - Павлюк, Кіндратів, Сімка, Шотурма.
АРПІ: Лозовой - Набатов, Кузьмич, Найбулаєв, Сидорчук - Дейнега, Босенко-к, С.Кобець, Шичкін - Конопльов.
Голи: Сержао (4, 5, 33), Павлюк (25), Шотурма (33, 39), Ренатіньо (37), Цвєлих (39).
Попередження: Набатов (34).

"Тренування з підвищеною відповідальністю" - інакше цей матч не назвеш. Ще після першого тайму рахунок міг бути принаймні 6:0 чи 8:0 на користь господарів, однак "ураганівці" просто "розбазарювали" свої гольові моменти.

Можливо, злий жарт з івано-франківцями зіграв блискавичний дубль Сержао на початку п'ятої хвилини, після чого бразилець з азербайджанським паспортом з величезним задоволенням переглядав передматчеву програмку на лаві запасних, не звертаючи уваги на події, що відбувалися у той час на майданчику. Свої пізнання української мови Сержао дізнавався від Шотурми, якому головний тренер "Урагану" дав можливість відпочити у першому таймі...

Загалом проти аматорської команди з Донецька, яка добралася до Івано-Франківська з невеликим запізненням (матч розпочався на 15-20 хвилин пізніше від запланованого), господарі налаштувалися по-бойовому, адже підопічні Сергія Гупаленка проводили свій останній домашній поєдинок у 2010 році перед власними вболівальниками.

Тому жодної мови про будь-яку недооцінку суперника навіть не могло й бути. Тотальне домінування і пресинг по всьому майданчику - на це гості зуміли відповісти лише "глухим" захистом. Подекуди сама гра могла видатись трохи нецікавою, оскільки давалась взнаки суттєва різниця у класі.

От тільки з реалізацією створених моментів біля воріт АРПІ у господарів не дуже виходило. Бажання якнайшвидче забити побільше голів відверто зашкодило франківцям, котрі намагались будь-яку свою атаку чи розіграш стандарту завершити влучним ударом по воротах гостей. А ось і з прицілом чи холоднокровністю у завершальних епізодах в "ураганівців" і не складалося. Як виняток, у першому таймі можуть слугувати два голи Сержао, забиті після вивірених передач від Біро Жаде впродовж всього 25 секунд.

Згодом ще одному бразильцю Ренатіньо забракло трохи удачі, щоб завершити голом атаки партнерів по команді. А ще по кілька шансів відзначитись мали Чепорнюк, Валенко, Цвєлих і Ярий. І це лише один - стартовий квартет івано-франківців. Трохи згодом Пилипів, Ярий, Ренатіньо пробили поруч зі стійкою. Гості з Донецька за весь перший тайм лише тричі потурбували Іжаковського, однак з дальніми ударами Найбулаєва і Шичкіна голкіпер впорався.

У другому таймі на майданчику з'явилися свіжі гравці в "Урагану" - Кіндратів і Шотурма вийшли в "четвірці" з Біро Жаде і Сержао, а Павлюк і Сімка (вперше після травми) доповнили квартет Чепорнюку і Цвєлих. Як раз сповнені сил "ураганівці" і організували третій гол. Сімка виборов м'яча у Сидорчука і відпасував на лінію воротарської Павлюку, а Максим з шести метрів пробив в лівий нижній кут - 3:0. До цього їхні ж партнери своїми стовідсотковими нагодами не скористалися.

Схибив зі зручної позиції і Ренатіньо, за що гості могли покарати суперника у швидкій контратаці, але удар Кобця Іжаковський парирував перед собою. Це був перший небезпечний момент біля воріт господарів у другому таймі.

А далі своє вагоме слово знову сказав Сержао. Спочатку він віддав гольову передачу праворуч на неприкритого Шотурму, котрий улюбленою лівою пробив у ближній кут, а потім кремезний легіонер вдало зіграв на добиванні і оформив свій перший хет-трик за "Ураган" - 5:0.

Згодом Шичкін підстрахував Лозового після небезпечного удару Ярого, і донеччани втекли у стрімку контратаку, однак голкіпер франківців справився з пострілом Найбулаєва. За хвилину той же Іжаковський швидким введенням м'яча розпочав ще одну контратаку господарів, яка завершилась шостим взяттям воріт - Чепорнюк віддав пас на хід Ренатіньо, котрий з двох метрів переграв воротаря.

Зупинятись на досягнутому "Ураган" не збирався. І якщо перший удар Шотурми кіпер АРПІ витягнув з-під поперечини, то вдруге Петро пробив чітко низом з десяти метрів поміж ніг Лозовому. Останнє слово було за Валентином Цвєлих, якому ніхто не завадив точно пробити повз голкіпера, а асистентом тут виступив Павлюк - 8:0.

Повторний поєдинок у Донецьку перетворюється для підопічних Сергія Гупаленка на просту формальність, оскільки відіграти вісім м'ячів аматорській команді, нехай і вдома, видається справою фактично нереальною. Тож наступного тижня на "Ураган" чекатиме далека поїздка за марштрутом Луганськ - Донецьк. 24 грудня франківці зіграють проти ЛТК у чемпіонаті, а за два дні - кубковий матч-відповідь з АРПІ.


ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua

Просмотров: 754 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz