Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 10 » "УРАГАН" - "ЕПІЦЕНТР К3" - 4:0: РОМАН КОРДОБА "СТРІЛЯЄ" ХЕТ-ТРИКОМ
00:22
"УРАГАН" - "ЕПІЦЕНТР К3" - 4:0: РОМАН КОРДОБА "СТРІЛЯЄ" ХЕТ-ТРИКОМ
У п'ятницю, 8 лютого, в рамках підготовки до наступного туру Екстра-ліги "Ураган" зіграв контрольний матч з столичною командою "Епіцентр К3". Сьогоднішній суперник франківців виступає у другій лізі, а також пройшов до 1/8 фіналу Кубка України, де незабаром зустрінеться з хмельницьким "Спортлідером+".

Вже в дебюті матчу рахунок було відкрито. Після рейду Петра Шотурми правим флангом пройшла передача на дальню стійку, де ніхто із захисників не завадив Євгену Валєнку переправити м'яча у сітку. На екваторі тайму "Ураган" подвоїв свою перевагу. Це Роман Кордоба на чужій половині "обікрав" граючого тренера киян Олега Шайтанова і без шансів для голкіпера пробив у дальню "дев'ятку" - 2:0.

Столична команда відповіла кількома ударами з середньої дистанції, але для Кирила Ципуна вони не несли особливої загрози. Ближче до завершення першої половини підопічні Сергія Гупаленка притисли суперника до власних воріт. Кілька класних моментів втратили Кордоба і Кіндратів. Перший, здорово зігравши, на стовпа пробив поруч зі штангою і над поперечиною, а капітан франківців поцілив у стійку воріт.

Та все ж перед самою перервою "ураганівці" зуміли організувати третій гол. Він вийшов майже близнюком другого: Кордоба у центрі майданчика виборов м'яча у Шайтанова, викотився сам-на-сам з голкіпером і знову чітко пробив у "дев'ятку" - 3:0.

У другому таймі господарі, хоч і володіли ініціативою, але грали більш простіше і спокійніше. На паркеті з'явилися Тарас Королишин і Михайло Зварич з другої команди, а на 27-й хвилині Королишин почав виходити у футболці голкіпера. Вже за мить при грі в більшості Андрій Сімка поцілив у штангу, після чого Сергій Шевченко не влучив у порожні ворота господарів.

На 33-й хвилині після серії ударів Роман Кордоба, вдало зігравши на добиванні, оформив хет-трик і встановив, як виявилось, остаточний підсумок у цьому матчі. Наприкінці поєдинку міг "розмочити" рахунок Шайтанов, але зі своєї половини не влучив у порожні ворота - 4:0.

УРАГАН - ЕПІЦЕНТР К3 - 4:0 (3:0)
Ураган: Ципун (Колток, 21) - Валєнко, Сімка, Шотурма, Павлюк - Шурак, Кіндратів-к, Кордоба, Додо - Королишин, Зварич.
Епіцентр К3: Тимошенко (Максименко, 21) - Сандецький, Шайтанов-к, Шевченко, Романовський - Таразевич, Коротенко, Калініченко.
Голи: Валєнко (3), Кордоба (10, 20, 33).
Попередження: Валєнко (27).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 535 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz