Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Октябрь » 5 » "УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 4:2. ПІСЛЯМОВА
00:25
"УРАГАН" - "ЕНЕРГІЯ" - 4:2. ПІСЛЯМОВА
Станіслав ГОНЧАРЕНКО, головний тренер "Енергії":
- Сьогодні було те, що я рідко зустрічав під час своєї роботи. Судячи з усього, наша команда ще залишилась у Луганську. Я не беру до уваги гру з "Локомотивом", проте ми вже два матчі поспіль не можемо забити саме під час гри й тільки частково виправляємося, граючи з п'ятим. Ми перемогли Харків також лише за рахунок п'ятого гравця у кінці матчу.

Спостерігати це соромно, проте тренер повинен завжди триматися і виглядати гідно, адже будь-які поразки чомусь вчать. Та метаморфоза, яка відбулася з нашою командою сьогодні, напевно, обумовлена тим, що частина наших людей вже сидить у літаку. Свідченням того є передматчевий коментар нашого сьогоднішнього особливо "корисного" гравця Денис Овсяннікова, який сказав, що він мріє грати з грандами європейського футзалу. В підсумку молодий Тарас Шурак сьогодні двічі його "перегриз". Складно коментувати...

Нікого не хочу ображати, скажу тільки, що я здивований станом своєї команди, адже те, що вони сьогодні наробили - нікуди не годиться. Найголовніше, як професіонал скажу, що з таким ім'ям як "Енергія", з тою основою, з базою, з налаштуванням, з тим підбором, з кропіткою роботою, яку ми проводимо, грати так бездарно просто нестерпно. Взагалі скажу прямо, можливо рідко хто таке говорить, але ТАК за гроші не грають! Усі отримують заробітні плати, отримують премії за ігри й так ставитися до роботи...

Тим не менш, маємо те, що маємо. Величезна кількість браку, а найголовніше те, що я не побачив в своїй команді порядку, ігрової строгості й впевненості. Напевно, найкраща частина нашої сьогоднішньої гри та, коли ми боролися вп'ятьох. Нам сьогодні не пощастило. Я приїду до Львова й проведу дуже серйозну розмову з командою і скоріш за все, я прийму рішення фундаментально оштрафувати всю команду, адже так грати і підходити до своєї роботи неприпустимо. Ми їхали за перемогою, проте нам дали по потилиці та поставили на місце.

Юрій КОСТИШИН, тренер "Урагану":
- Насамперд хочеться подякувати хлопцям за таку самовіддачу. Все ж таки робота марно не проходить, адже після того, як ми повернулися з Харкова, довелося переглянути підхід кожного футболіста до своєї роботи. Почали працювати в іншому напрямку, змінили тактику на сьогоднішню гру.

Напевно, всі помітили, що ми грали не як завжди, цього не очікував і суперник. Ми побачили, що така тактика дала позитивний результат, підтвердивши, що ми можемо грати із лідерами. Тому надалі будемо працювати у тому ж напрямку.

- З яким настроєм йшли на сьогоднішню гру?
- Настрій був тільки переможний, це відчувалося з перших хвилин матчу. Добре, що той самий бойовий дух залишався і до кінця гри. Навіть при рахунку 2:2 ми вистояли морально, зуміли забити ще і закінчили гру перемогою.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 429 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz