Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 26 » "УРАГАН" - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" - 4:1. ПІСЛЯМОВА
22:41
"УРАГАН" - "ЄНАКІЄВЕЦЬ" - 4:1. ПІСЛЯМОВА
Олег СОЛОДОВНИК, головний тренер "Єнакієвця":
- Насамперед хочу привітати "Ураган" з перемогою. На жаль, ми пропустили перший м'яч, а це як неконтрольований сніговий ком... Звичайно, будемо готуватися до наступних поєдинків, адже задачі з нас ніхто не знімав. Перш за все потрібно потрапити в плей-оф, а потім вже будемо далі рухатися.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Загалом, сьогодні була гра двох рівних команд. Я задоволений тим, що мої підопічні показали хороший зміст гри. Було кілька моментів, а саме хвилини три в першому та другому таймі, коли ми віддавали ініціативу "Єнакієвцю". Але, на щастя, тривало це недовго. Радує, що після такої тривалої перерви в майже півтора місяці хлопці перемогли. Це означає, що все у нас гаразд, ми все робимо правильно.

- Як позначається на ваших командах така величезну пауза в чемпіонаті Екстра-ліги?
Солодовник: "Однозначно, це добре, що збірна нашої країни виступала на чемпіонат світу. Однак такі перерви у змаганнях негативно позначаються на команді. Зараз у нас знову намічається пауза тривалістю в три тижні, і спробуй тримати команду на високому рівні… Я впевнений, що далі в Чемпіонаті України все буде набагато жорсткіше, адже і до нас, і до вас приїжджають бразильці. Також, подейкують, що "Енергія" запросила гравців з Росії, тому за четвірку будуть серйозні бої. Специфіка цьогорічного чемпіонату така, що ти їдеш і не знаєш, який результат тебе чекає. Зараз не можна бути впевненим у перемозі на 100%, тому чим раз буде ще і ще цікавіше".

Гупаленко: "Звичайно, що тяжко готуватися наперед, і така пауза вибиває з колії. Проте вибирати не доводиться. Адже збірна України потрапила на чемпіонат світу і на мою думку, це дуже добре. Це досвід гравців, це імідж країни. Тому ті відгуки, які читаю в пресі про нашу збірну, дивують. Адже я особисто вважаю, що попри всі труднощі українська команда показала хороший рівень. Ще раз повторюся, що вибирати не доводиться, але інколи потрібно чимось жертвувати задля результату, задля позитивного іміджу, в даному випадку, країни".

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 459 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz