Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 13 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР-2" (Хмельницький) - 11:1 (7:1)
23:29
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР-2" (Хмельницький) - 11:1 (7:1)
У суботу, 13 квітня, івано-франківський "Ураган-2" в домашньому матчі розгромив хмельницький "Спортлідер-2". Матч двох дублерів команд Екстра Ліги закінчився з рахунком 11:1. Господарі майданчика продемонстрували дуже видовищну гру, чим і потішили своїх вболівальників, яких з кожним матчем стає все більше.

Вже з початку першого тайму івано-франківці розпочали свою переможну ходу до воріт хмельничан. На 4-й хвилині Ігор Корсун влучним ударом у центр воріт відкрив рахунок у зустрічі. А за лічені секунди досвідчений Роман Ярий чітко реалізував штрафний та подвоїв перевагу своєї команди. Проте неприємності гостів з Хмельницького тільки розпочиналися, "ураганівці" один за одним продовжили вражали ворота "Спортлідера-2". Спочатку Василь Баланик пострілом з гострого кута зробив рахунок 3:0, а згодом Юліан Горбатий ударом з чотирьох метрів засмутив голкіпера гостей.

На 11-й хвилині матчу Василь Баланик відзначився вдруге, забивши у дальню "дев'ятку". Оформити дубль в першому таймі вдалося і гвардійцю "Урагану" Роману Ярому, який з хорошої передачі Юліана Горбатого приніс шостй гол в скарбничку "Урагану-2". Одразу після цього хмельничани почали підключати п'ятого польового гравця, й на 16-й хвилині все ж зуміли відквитати один забитий м'яч. Олег Ситнік неочікувано прострелив низом, прямісінько в дальній кут воріт. Однак пристрасті на майданчику ніяк не вчухали, адже обидві команди заробили по п'ять фолів. Першими не витримали гості, заробивши 6-й фол і дабл-пенальті відповідно. Пробивати десятиметровий удар довірили Оресту Боргуну, який справився зі своїм завдання на відмінно - 7:1.

Відпочивши, франківці знову прийнялися штурмувати ворота суперника. Спочатку Ігор Корсун замкнув дальню штангу, а за хвилину й Роман Ярий оформив хет-трик - 9:1. Після чого шанс скоротити відставання з'явився і в гостей. Хмельничани декілька разів загострювали ситуацію біля воріт "драконів", однак Василь Кучера надійно стояв у рамці. Навіть гра у більшості не допомогла "Спортлідеру-2" відіграти бодай ще один м'яч.

І знову спрацювало футбольне правило "не забиваєш ти - забивають тобі". На 39-й хвилині відмітитись третім дублем у цій грі вдалося кращому бомбардиру "Урагану-2" - Оресту Боргуну, який зробив рахунок двозначним. Наприкінці матчу наставник франківців Іван Скіцко випустив п'ятого польового гравця. Гості намагалися урівняти шанси, підключаючи воротаря до атаки, однак поплатилися 11-тим м'ячем у свої ворота. Михайло Зварич використав помилку суперника й відправив м'яч у порожні ворота - 11:1.

Ураган-2: Кучера (Бухвак) - Ярий, Боргун, Горбатий, Корсун - Зварич, Скоров, Рудавець, Баланик.
Спортлідер-2: Тимощук - Шеремета, Ситнік, Малишевський, Філь - Іщук, Рибчинський, Мартинюк, Атаманюк.
Голи: Корсун (3, 21), Ярий (3, 15, 22), Баланик (8, 11), Горбатий (9), Боргун (20, 39), Зварич (40) - Ситнік (16).

Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Хочу привітати усіх із впевненою перемогою. Дякувати Богу, що гра склалася на нашу користь. Ми дуже готувалися до цього матчу, передивлялися усі ігри, розбирали моменти. Так як "Спортлідер-2" в попередніх матчах забивав першим, сьогодні ми намагалися відкрити рахунок першими і пропустити якомога менше. Я налаштовував хлопців на силову боротьбу та наголошував, що не потрібно недооцінювати суперника. Добре, що вони послухали і виконали установку на цю гру. Усі хлопці віднеслися дуже серйозно до свого завдання і фактично все нам сьогодні вдалося. Однак у нас попереду ще дуже багато роботи. Далі готуємося до надскладного матчу з чернівецьким "Меркурієм".

Вадим РЕФЕЛЬ, головний тренер "Спортлідера-2":
- Рахунок матчу говорить сам за себе. Чесно кажучи, "Ураган-2" сьогодні домінував на майданчику. Напевно, нам не вистачає такого досвідченого гравця, як Роман Ярий. Він фактично є граючим тренером й допомагає команді на полі. Думаю, хлопці граючи з ним, вбирають від нього усе, як губка. Я знімаю капелюха перед ним. Звичайно, рахунок 11:1 є болісним для нас, та не треба робити з цього трагедію. Ми будемо працювати далі й виправляти свої помилки.

Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 525 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz