Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 20 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-2 ДЮСШ-4" (Рівне) - 5:1 (1:0)
00:12
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-2 ДЮСШ-4" (Рівне) - 5:1 (1:0)
В суботу, 19 січня, івано-франківський "Ураган-2" приймав гостей з Рівного, команду "Кардинал-2 ДЮСШ-4". Підсумком матчу дублерів двох клубів Екстра-Ліги став рахунок 5:1 на користь господарів. Загалом, перша перемога у новому році видалася для "ураганівців" не легкою, навіть не дивлячись на переконливий рахунок.

На початку матчу гості заробили право на небезпечний штрафний удар. Однак франківці вдало зіграли у захисті й далі слідувала серія небезпечних моментів біля воріт суперника. Довго жодній з команд так і не вдавалося реалізувати свої гольові епізоди. Лише за 5 хвилин до перерви досвідчений Роман Ярий впевнено обіграв рівнян і вийшовши сам-на-сам, пробив голкіпера "Кардиналу-2". Останні ж хвилини тайму гості серйозно пресингували господарів майданчику в намаганні зрівняти рахунок, проте дана тактика не спрацювала, на перерву команди йшли з рахунком 1:0.

Відпочивши, рівняни намагалися забити швидкий гол, та ураганівці не дали їм такої можливості. Натомість, на 22-й хвилини зустрічі Михайло Зварич точним ударом подвоїв перевагу. Після чого гості ще не один раз намагалися вразити ворота франківців, але голкіпер Василь Кучера знову і знову рятував свою команду. Особливо результативною стала 27-а хвилина, коли спочатку Юліан Горбатий красиво пробив під поперечину, а за лічені секунди Орест Боргун завершив швидку комбінацію і зробив рахунок 4:0 на користь господарів.

А згодом забитим м'ячем у складі "Урагану-2" відзначився новачок івано-франківців Дмитро Богданов. Та все ж рівняни не думали здаватися і за 3 хвилини до кінця зуміли забити гол престижу. Він на рахунку Владислава Гарбарука, коли "кардиналівці" перейшли на гру з п'ятим польовим. На більше гостей не вистачило, а останню хвилину вже господарі вирішили пограти у більшості, однак забити вшосте їм не вдалося.

Франківці не лише реваншувалися за виїзну поразку у першому колі (3:5), але й обійшли сьогоднішнього суперника у турнірній таблиці, піднявшись на п'яте місце. Свій наступний поєдинок "Ураган-2" проведе 2 лютого у Хмельницькому проти "Спортлідера-2".

УРАГАН-2 - КАРДИНАЛ-2 ДЮСШ-4 - 5:1 (1:0)
Голи:
Ярий (15), Зварич (22), Горбатий (27), Боргун (28), Богданов (33) - Гарбарук (37).
Попередження: Сондак (17).

Післяматчеві коментарі
Віталій ЗАСМОРЖУК, головний тренер "Кардинал-2 ДЮСШ-4":
Сьогодні відбулася дуже хороша гра, яка сподобалась глядачам. Загалом грою я задоволений, однак результат нашої команди мене не тішить. На жаль, ми не могли реалізувати створені моменти. Можна було б списати все на дорогу, проте, я думаю, не в цьому причина нашої поразки. Та кожний матч - це досвід і сьогодні ми отримали хорошу ігрову практику.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
Нарешті ми вибороли три очка, але хочу зазначити, що далися вони нам аж ніяк не просто. Сьогодні була надзвичайно напружена гра. Особливо вона відчувалася за мінімальної переваги 1:0, і лише після четвертого забитого м'яча я повірив у нашу перемогу.

Хочу віддати належне команді-супернику. Вони досить гарно грали, одразу відчутно, що команда досвідчена. Загалом, ми провели колосальну роботу від Нового Року і думаю, що сьогоднішня перемога є результатом цих старань. Радує, що ми почали забивати першими, підсилення у нашій команді також гарно відчувається, тому будемо намагатися виборювати очки в кожному матчі.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 550 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz