Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 23 » "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) – ФК "ОДЕСА" (Одеса) - 9:2 (4:1)
22:25
"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) – ФК "ОДЕСА" (Одеса) - 9:2 (4:1)
Лише у третьому колі Першості України дублери івано-франківського "Урагану" зуміли відсвяткувати перемогу над ФК "Одесою". До сьогоднішнього матчу франківці грали внічию (вдома) та поступилися (в гостях). Цього разу "ураганівці" подарували вболівальникам результативний та дуже видовищний матч, розгромивши одеситів з рахунком 9:2.

Дуель цих двох команд розпочалася успішніше для господарів. Вже на 3-й хвилині "драконам" вдалося відкрити рахунок. Досвідчений гвардієць "Урагану" Роман Ярий, скористався помилкою захисника біля власного штрафного, потужно відправив м'яч у ворота. Після чого одесити активізувалися та перейшли у наступ. Тому, не дивно, що на 14-й хвилині Євген Свиридов зумів зрівняти рахунок, поціливши у "дев'ятку" воріт.

Проте раділи гості не довго. Вже за лічені секунди Євген Горбач грубо сфолив у своєму штрафному проти Романа Ярого. Капітан франківців Орест Боргун чітко реалізував пенальті та вивів свою команду вперед - 2:1. Під кінець першого тайму можливість пробивати у ворота суперника отримали і гості. Та нажаль, не зуміли реалізувати десятиметровий удар за підсумком 6-ти фолів. У відповідь Орест Боргун за 30 секунд до перерви зумів ще двічі вразити ворота одеситів - 4:1.

Відпочивши, ФК "Одеса" прийнялась атакувати ворота франківців, проте господарі успішно діяли в захисті. Довго команди обмінювалися небезпечними моментами, і лише на 29-й хвилині Ігору Корсуну пощастило продовжити серію голів у ворота одеситів - 5:1. Та за хвилину вже гості вдруге засмутили голкіпера "драконів". Євген Гавенко влучним ударом у нижній кут воріт скоротив відрив своєї команди.

Після чого одесити пішли ва-банк, випустивши п'ятого польового гравця. За що і поплатилися пропущеними м'ячами у свої ворота. Спочатку Максим Скоров вдало зіграв на добиванні, а пізніше він ще двічі відправив м'яч у порожні ворота одеситів, оформивши "хет-трик" - 8:2. А фінальну крапку у цьому матчі на 37-й хвилині поставив Орест Боргун, який також влучив у незахищені ворота гостей і таким чином відзначився "покером". За рахунку 9:2 "ураганівці" теж вирішили пограти вп'ятьох, проте більше голів вболівальники більше не побачили.

Ураган -2: Кучера - Ярий, Боргун, Горбатий, Миколюк - Зварич, Скоров, Рудавець, Баланик.
ФК Одеса: Чумак - Дрозд, Моторний, Єрьомін, Можеренков - Свиридов, Гавриленко, Гавенко, Рудаков.
Голи: Ярий (3), Боргун (19, з пенальті, 20, 20, 37), Корсун (29), Скоров (35, 35, 38) - Свиридов (14), Гавенко (10).

Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Хочу подякувати усім хлопцям за самовіддачу. Сьогодні вони продемонстрували хорошу гру. Загалом, ми дуже серйозно готувалися до матчу з ФК "Одеса", адже це дуже хороша та досвідчена команда. Добре, що наша робота все ж дала свої плоди.

Приємно, що хлопці зуміли забити першими та цілком виконали установку на гру. Також, неабияк виручив наш голкіпер Василь Кучера. Найголовніше зараз - не розслаблятися, а працювати далі у такому ж темпі. Також хочу подякувати усім вболівальникам, які прийшли і підтримали нас сьогодні. Дуже тішить, що вже з'явилися люди, які починають вірити в нашу команду.

Павло АРДАКОВСЬКИЙ, головний тренер ФК "Одеса":
- Нажаль, нас сьогодні підвела реалізація моментів. Якби ми реалізували все, що створили в першому таймі, думаю, гра склалася б зовсім інакше. Прикро, що ми програли з там рахунком. Однак ми знали, що сьогодні буде важкий матч і ретельно готувалися до нього. Не дарма "Ураган-2" минулого разу з легкістю обіграв "Львівхолод". Будемо робити висновки.

ИСТОЧНИК: Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".

Просмотров: 796 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz