Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 13 » Уникнена біда, украдене щастя…
20:48
Уникнена біда, украдене щастя…

Бойовою нічиєю завершилося львівське футзальне дербі, у якому «Енергія» приймала «ТВД». Команда Миколи Сича не змогла втримати перемогу на останніх хвилинах матчу. Утім, гра відбувалася із переміним успіхов обох команд. За три хвилини до завершення матчу перемагалися «теведисти» -2:1, а на останній хвилині матчу – уже «енергетики» - 3:2. Та попри це, переможця та переможеного у львівському дербі не було – фінальна сирена зафіксувала бойові трійки на табло.

Початок матчу був оптимістичним лише для однієї команди – «ТВД». Контраатака номінальних гостей в самому дебюті матчу завершилася результативно: пас Засенка на Вахулу і пеше взяття воріт у матчі зафіксовано. Пропустивши гол, підопічні Миколи Сича пронозовано пішли вперед відігруватися. І відігралися зовсім скоро. Струк прочитав передачу на Ткачука, вийшов на побачення з Колтком і холоднокровно пробив у дальній від воротаря кут – 1:1. Хто спізнився на матч, мабуть, про це пошкодує.
Надалі «Енергія» повністю заволіділа ігровою та територіальною перевагою. Суперник зробив ставку на контратаки. Загалом, у цьома матчі вони вдавалася «будівельникам» доволі непогано. Одна із них у першому таймі для «енергетиків» знову завершилася невтішно. Кордоба протаранив двох захисників, і віддав передачу на Засенка. Андрій не схибив – 2:1 – попереду знову «ТВД». Вийшло так, що атакували одні, а забили інші. Утім, у футболі, а тим паче, в міні-футболі, таке трапляється. Колектив Миколи Сича атакував багато, контролював м’яч також багато, однак завершальна стадія атаки в «енергетиків» бажає бути кращою. Один з найреальніших шансів зробити рахунок 2:2 мав Сергій Тригубець. Утім, з дабл-пенальті Сергій пробив вище. Заглянувши у статистику, іронічно сміємося: у цьому чемпіонаті «Енергія» ще жодного гола не забила з 10-метрового.
Перша половина матчу завершилася за мінімальної переваги «ТВД» у рахунку, однак глядачі на трибунах тільки «протирали руки у долоні». Вони розуміли, що усе найцікавіше на майданчику відбудеться у другому таймі.

З початку другої половину матчу «Енергія» заграла першим номером, а «будівельники» думали про своє щастя біля воріт суперника лише на конратаках. Кинулося у вічі й те, що у цьому матчі «енергетики» часто і не безупішно включали пресинг, який давав свій результат. Єдине, чого бракувало – ударів по воротах та довдення награних комбінацій до логічного завершення.
Коли до завершення матчу залишалося п’ять хвилин наставник «Енергії» Микола Сич взяв тайм-аут, після чого випустив на майданчик п’ятого польового гравця. Проаналізувавши попередні матчі з «зайвим» гравцем «Енергії», одразу зловив себе на думці, що номінальним гостям зберегти ворота на замку буде непросто. Пройшла хвилина-друга і Сергій Тригубець створив справжнє футзальне диво. Після передачі Рогачова він в падінні головою пробив бездоганно – 2:2 – прокляття з воріт Колтка знято!. Окрилені успіхом «енергетики» знову пішли в більшості в атаку, і знову забили. За гру рукою Хавера у штрафному майданчику арбітри матчу вказали на «точку». Забити своїй колишній команді Євгену Рогачову вдалося – 3:2 – попереду уже «Енергія». Утім, святкувати перемогу у львівському дербі «зелено-білим» не судилося – підопічні Романа Ковальчика вдало розіграли «зайвого» за 27 секунд. Рятівником «теведистів» став Дмитро Сільченко.

Відтак, 3:3 - перший матч в оновленому палаці спорту «Галичина» «Енергія» звела внічию. Вболівальникам гра сподобалася, адже львівське дербі вдалося на славу…

«Енергія» (Львів) – «ТВД» (Львів) – 3:3
Голи:
Струк, 4, Тригубець, 38, Рогачов, 40 (з пен.) – Вахула, 2, Засенко,17, Сільченко, 40

Нереалізований дабл-пенальті: Тригубець, 15

«Енергія»: Кардаш, Рогачов, Задорожний, Федюк, Тригубець, - Струк, Петрушин, Ільницький, Іванов, Романов

«ТВД»: Колток, Засенко, Денис, Вахула, Кордоба, - Хавер, Сільченко, Маржановський, Ткачук, Кіндій

13 лютого. 12.30. Львів. Палац спорту "Галичина”.
Судді:
В. Дараган, В. Гора (обидва – Київ)
Інспектор: Г. Лисенчуr

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/energia/Pages/News.aspx?newsId=1360

Просмотров: 789 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz