Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 19 » Україна у плей-оф
01:36
Україна у плей-оф
Збірна України програла у останньому матчі відбіркового раунду на Чемпіонат світу, але змогла пробитись у плей-оф із першого місця у підгрупі.

 

 

Збірній України, щоб потрапити у плей-оф, можна було програти і в три голи, а при програші у два голи і менше, ми навіть виходили із першого місця. Азербайджану потрібна була лише пермога, а ще краще у два і більше голів. Ось такі були передматчеві шанси для двох команд.

На відміну від попередніх двох поєдинків у стартовому складі українців у воротах вийшов Литвиненко, який замінив свого одноклубника Іваняка. Стартова четвірка також була незвичною. Чепорнюк взагалі не потрапив у заявку на матч, а у старті його замінив інший "енергетик" Струк.

Почали українці непогано. Як завжди моменти були у обох воріт. У нас доволі впевнено діяв Литвиненко, який вдало замінив Іваняка. А на 13-ій хвилині синьо-жовтим вдалось відкрити рахунок. В результаті швидкої контратаки, Рогачов замкнув дальню штангу. Але господарі відігрались за дві хвилини. Феліпе замкнув простріл партнера із лінії штрафного майданчику - 1:1.

У другому таймі Фараджзаде вивів господарів уперед, але Романов, який не потрапив у заявку у минулому матчі зумів знову зробити рахунок нічийним.

Але все ж азербайджанцям потрібно було вигравати. Вони замінили воротаря на п'ятого польового гравця і це дало свої плоди. Спочатку чемпіон України Сержао забив третій гол, а рятівником Азербайджану став Борісов.

4:2 - Україна виходить у плей-оф з першого місця, а Азербайджан - з другого.

 

Азербайджан - Україна - 4:2 (1:1)

18 грудня. Азербайджан. Баку. Палац спорту

Арбітри: Балаш Фаркаш (Угорщина), Герд Билойс (Бельгія).

Азербайджан: Тверянкін - Сержао, Феліпе, Фарзалієв, Борісов - Гаджієв, Фараджзаде, Мамадкарімов, Тьяго, Балакішієв, Жадер.

Україна: Литвиненко - Струк, Павленко, Легчанов, Овсянніков - Кордоба, Журба, Рогачов, Іванов, Зам'ятін, Романов.

Голи: Рогачов (13), Романов (29) - Феліпе (15), Фараджзаде (27), Сержао (35), Борісов (36).

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/futsal/437-2011-12-18-19-48-02

Просмотров: 487 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz