Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 15 » Україна не змогла зупинити Бразилію
20:45
Україна не змогла зупинити Бразилію
У першому поєдинку підопічні Володимира Колка поступилися триразовим чемпіонкам світу - збірній Бразилії.

Жіноча збірна України з футзалу стартувала на чемпіонаті світу, який у нинішньому році бере Іспанія. У першому поєдинку підопічні Володимира Колка протистояли триразовим чемпіонкам світу - збірній Бразилії.

Незважаючи на грізний статус суперника, українки з перших хвилин сміливо пішли вперед і першими створили гольовий момент. Однак воротар бразильської команди Жозі впоралася з ударом Юлії Форсюк. Одразу у відповідь бразилійки продемонстрували «жовто-синім» майстер -клас. Вони скористалися своєю першою гольовою можливістю і відкрили рахунок у матчі. Менше ніж через дві хвилини у сітці воріт Ірини Мельничук опинився другий м'яч - Лусіліа на дальній штанзі замкнула передачу партнерки по команді.

Після такого приголомшливого початку українки змогли прийти в себе тільки ближче до кінця першого тайму. У їхніх діях, нарешті, пропало хвилювання, вони агресивніше заграли в атаці і змусили суперниць порушувати правила. Правда, до того часу рахунок на табло був вже 0:4 на користь Бразилії, і змінити його до перерви підопічним Володимира Колка не вдалося.

У другому таймі найкраща футзалістка світу останніх трьох років, Ванесса Перейра, забила п'ятий гол у ворота збірної України. Зрозуміло, що питання про переможця було вже давно знято. Однак українки, до їх честі, не здавалися. Вони намагалися, що б то не стало, скоротити відставання в рахунку і забити свої перші голи на турнірі. Але, на жаль, забити бодай гол престижу підопічним Володимира Колка так і не вдалося. У завершальній фазі атак їм не вистачило влучності і удачі. Та й воротар збірної Бразилії діяла безпомилково. Замість цього українки наприкінці зустрічі пропустили шостий гол - знову відзначилася Лусіліа.

Посипати голову попелом після цієї поразки, звичайно, не варто. Вона пояснюється цілком об'єктивними причинами. По-перше, умови підготовки у нас, у порівнянні із суперницями, доволі скромні. По-друге, рівень бразільянок виявився більш високим, що, втім, не дивно. Адже не просто так вони виграли три попередніх чемпіонати світу.

Наступний матч на турнірі збірна України також проведе сьогодні. Суперницями «жовто -синіх » стане команда Малайзії, яка в першому поєдинку з рахунком 0:11 поступилася Ірану. Нагадаємо, що на попередньому Мундіалі підопічні Володимира Колка розгромили Малайзію з рахунком 17:0, встановивши таким чином відразу два рекорди чемпіонатів світу (найбільша перемога і найбільша кількість забитих голів в одному матчі). Початок поєдинку - о 19:30 за киівським часом.

Роман Мальчевський, footboom.com

Україна - Бразилія - 0:6 (0:4)
1 -тур Чемпіонат Світу з футзалу серед жіночих збірних
14.12.13 . Сьюдад- Реал . " Кіхот Арена" - 300 глядачів

Голи:
Аманда 2, Ваннеса 5,25, Таті 9, Кароліні 11, Луселіа 26

Україна : Мельничук , Бесідовська - Титова, Шеремет, Форсюк, Горобець, Малишко (к), Єрмоленко, Шаповал, Кліпаченко, Павленко, Прокопенко, Дубицька
Бразилія: Жозі, Міссейра, Патрісиа - Таті, Аріана, Сілена, Ваннеса, Аманда, Дельгадо, Луселіа, Рената, Діана, Луана, Кароліна

Арбітри: NUNO BOGALHO (POR ) y HIROYUKI KOBAYASHI ( JAP )
Фоли: 3(1) - 5(5)
Попередження:
немає
Вилучення:
немає
Просмотров: 452 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz