Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 20 » У трилері щастить сильнішому
19:10
У трилері щастить сильнішому

Перемогою "Енергії” завершилося львівське футзальне дербі, у якому "енергетики” мірялися силами із "Кардиналом”. Переможець у справжньому трилері визначався на останніх секундах матчу. Пощастило сильнішому – перемогла "Енергія” (6:5). Героєм зустрічі став Андрій Федюк. Саме він забив вирішальний гол за 6 (!) секунд до завершення матчу.

Вболівальник, що недільного ранку завітав до спорткомплексу ЛНУ ім. Івана Франка, пам’ятатиме матч довго. Такого дербі між "Енергією” та "Кардиналом” він давно вже не бачив. І, погодьтеся, дербі вдалося на славу.

У першому колі, коли команди мірялися силами у спорткомплексі СКА, такої інтриги у матчі не було. Тоді клас однієї команди побив бажання іншої (6:2 на користь "Енергії”). Утім, матч другого кола довів, що ”Кардинал” – хороша команда, яка здатна попсувати нерви, на перший погляд, на голову сильнішому супернику. Щось схоже "кардиналівці” продемонстрували і у кубковій грі проти "Тайму”, коли випустили перемогу з рук лише на останніх хвилинах матчу (3:4).

"Енергія” у поєдинку із "Кардиналом” продемонструвала справжню волю до перемоги. Команда Миколи Сича врятувала фактично "мертвий” поєдинок. Перший тайм матчу для усіх "енергетиків”, а особливо для воротаря Володимира Кардаша, став страшним сном. Володимир у цьому поєдинку не був схожим сам на себе. Ротації від тренерського штабу не забарилися – другий воротар команди Андрій Пітуля вкотре довів, що розраховувати на нього варто. А у польових "зелено-білих” гра не склалася. При рахунку 2:4 на користь номінальних гостей залишалося тільки надіятися на позитивні зміни після перерви.

Другий тайм для ”енергетиків” також розпочався далеко не найкраще. Кілька невикористаних хороших нагод для скорочення розриву у рахунку та другий гол Юрія Когута знову поставив "Енергію” у скрутне становище. Утім, через кілька хвилин за номінальних господарів зіграв Ігор Кудінов. Саме його помилка на власні половині майданчика призвела до того, що Федюк, Струк та Задорожній завели м’яч фактично у порожні ворота – 3:5. Рятувати ситуацію на майданчику Микола Сич вирішив з п’ятим польовим гравцем за 6 з половиною хвилин до завершення матчу. Така тактика дала свій результат швидко. Спочатку Ільницький проштовхнув п’ятою "сферу” у ворота, а через хвилину Іванов зробив неймовірне – м’яч у воротах - 5:5 на табло.

При нічийному рахунку стався епізод, коли майже усі гравці та тренери "Кардинала” вибігли на майданчик та апелювали до арбітрів. "Енергетики”, розігруючи "зайвого” гравця, помилися. М’яч потрапив до рук Жезла, якому завадив Іванов ввести його в гру. Судді зупинили гру, призначили вільний удар та "нагородили” Дмитра "гірчичником”. Такий поворот подій у даному епізоді був явно на руку "енергетикам”. Утім, у першому таймі судді не дали стовідсотковий пенальті у ворота "Кардинала”, коли "зрубали” Дмитра Іванова. Відтак, зробимо висновок, що судді помилялися в обидві сторони.

Коли йшли останні секунди матчу, і, здавалося, матч завершиться бойовою та результативною нічиєю, сталося маленьке диво. Андрій Федюк за 6 секунд до фінальної сирени замкнув передачу партнера – "Енергія” раділа, "Кардинал” "плакав”...

"Енергія” (Львів) – "Кардинал” (Львів) – 6:5 (2:4)
Львів. Спорткомплекс ЛНУ Ім. І.Франка. 250 глядачів
Судді:
Г. Гора (Київ), М. Подранний (Житомир)
Голи: Рогачов, 6, 20(з пен.), Задорожний, 26, Ільницький, 36, Іванов, 36, Федюк, 40 – Лаба, 5, Когут, 7, 24, Волянюк, 10, 12
Нереалізований дабл-пенальті: Рогачов, 19
"Енергія”: Кардаш (Пітуля, 12), Кузь, Федюк, Рогачов, Задорожний, - Петрушин, Іванов, Ільницький, Струк
"Кардинал”: Жезло, Сондак, Когут, Багряк, Кудінов, - Лаба, Кольцун, Волянюк, Танський

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1251

Просмотров: 710 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz