Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 8 » У Таїланді будемо туристами
19:10
У Таїланді будемо туристами

З ганебною грою футзальна збірна таки пробилася на чемпіонат світу. Україна у Харкові програла Румунії з рахунком 1:4, однак за підсумками двох матчів пробилася до Таїланду.

Після виїзних 4:0 на користь України мало в кого виникали сумніви у тому, хто з пари Україна-Румунія поїде на чемпіонат світу до Таїланду. Все-таки чотири «сухі» голи на виїзді робили Україну беззперечним фаворитом на Мундіаль. Утім, футболісти нашої збірної у своїх інтерв’ю побоювалися говорити про Таїланд, мовляв, що ще вирішено не все. І правильно робили.

Перший тайм поєдинку був нудним для глядачів. Обережний початок і мінімум гольових моментів -, мабуть, саме те, чого не хотіли бачити вболівальники у харківському палаці спорту. Що цікаво, що гра не вдавалася ні в Україні, ні в Румунії. Вийти з пресингу не могли обидві команди, так само, як і створити якісь моменти біля воріт суперника. Словом, не клеїлася гра ні в господарів, ні в гостей. Браку з боку обох команд було аж забагато, а позиційних атак майже не було. Гра «бий – біжи» якраз підходить опису першого тайму.

У складі України у першому таймі запам’яталися лише постріли «енергетиків» Овсянніокова та Павленка. В обох випадках українцям забракло влучності. А найкращий момент у першій половині гри втратив ще один гравець «Енергії» - Струк. Степан не влучив у ворота, замикаючи передачу хорошу партнера.

Румунам хоч і гра не вдавалася, однак час від часу вони турбували Іваняка дальніми ударами. З усіма пострілами за винятком останнього Іваняк справився. Стойка наприкінці першого тайму відкрив рахунок у матчі. А сталося це після того, як румуни заграли з п’ятим польовим гравцем. Така тактика себе оправдала, особливо після перерви.

Безпорадні українці продовжилися захищатися у другому таймі. З воротарем-моталою румуни забили другий гол у матчі. Дубль оформив Стойка.

Господарі відповіли лише ударом Журби, з яким впорався воротар суперника. Більше, по суті, українці на початку другого тайму нічого не створили. Гравці «Синьо-жовтої» команди доволі часто не розуміли куди віддавати передачу та де відкриватися. Незіграність футболістів відчувалося. Чомусь у нашій збірній беруть гравців з різних клубів і ставлять грати їх разом, а якщо й з одного, то з різних четвірок, які вони грають у своєму клубі.

Гол Романова зі штрафного хоч якось потішив харківських вболівальників. Хоч і після нього румуни не зупинилися, однак він допоміг Україні у підсумковому результаті.

Якщо у наступному епізоді на забив Стойка третій гол (поперечина), то забив Ігнат. У наступному небезпечному моменті біля воріт Іваняка було уже не до жартів. Стойка оформив хет-трик.

При рахунку 4:1 на користь румунів гості були ближчими до п’ятого гола, аніж господарі до другого. Не обійшлося без фарту та впевнених дій Іваняка у рамці воріт. Якби не Євген, то мрію поїздка до Таїланду могла розтанути на очах, перетворившись на ганебну історичну поразку.

Безпорадність України в атаці підтвердило ще й вилучення Ігната за грубий фол на Павленкові. Так грати у чисельній більшості, мабуть, не можна. За винятком удару Павленка вище воріт по суті пригадати й нічого у цій двохвилинці.

За вісім секунд до завершення матчу «синьо-жовті» заробили право ще й на дабл-пенальті. Утім, Романов пробив вище. А останній штурм румунів команда багаторічного тренера збірної Геннадія Лисенчука витримала.

Цікаво, щоб сказав після гри Геннадій Анатолійович, якби Раду дотягнувся до м’ячу за 3 (!) секунди і зробив рахунок 1:5? Цікаво, а як з такою грою наша збірна виграла у Румунії з рахунком 0:4? А цього матчу українці, на жаль, так і не побачили.

Як би там не було, з ганебною грою наша збірна їде на чемпіонат світу. «Обманувши» міні-футбол та румунів, знову не підготувавши збірну, а її просто виставивши на матч, Україна поїде до Таїланду. Та, мабуть, що туристами…

Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК:http://vgolos.com.ua/sport/268.html

Просмотров: 512 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz