Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 9 » У першій лізі назріває скандал
00:03
У першій лізі назріває скандал

В останньому турі чемпіонату України з футзалу відбулися ротації вгорі турнірної таблиці. Утім, такі зміни можуть народити черговий скандал в українському міні-футболі.

«Львівхолод», розгромивши вдома житомирський «Візаж» з рахунком 7:1, перемістився на другий рядок в турнірній таблиці. Львів’яни з другого місця потіснили «Шанс-Авто» з Ковеля. Утім, ці зміни наразі не є остаточними. Команда з Волині має на три очки менше, проте має гру в запасі. ФК «Одеса» в одному з попередніх турів не приїхала до Ковеля на виїзний матч, і наразі невідомо чи гра «Шанс-Авто» - ФК «Одеса» відбудеться взагалі. Це питання, а саме доля другого місця «Львівхолода», проясниться найближчим часом.

Що цікаво, львів’яни свій матч останнього туру чемпіонату перенесли на 15:00, тоді як їх суперники з «Шанс-Авто» грали о 12:00. Як бачимо, «Львівхолод» зробив собі необхідну різницю у рахунку. Слово тепер за «Шанс-Авто».

Якщо команда з Ковеля хоче грати у фінальній пульці (а там гратимуть по дві кращі команди з група А та Б), то їм необхідний приїзд ФК «Одеси», оскільки технічна перемога з рахунком 3:0 їх не влаштує. А де ж спортивний принцип, якщо «Одеса» навідріз через фінансові проблеми відмовиться їхати на виїзд?

Наразі невідомо як проясниться ситуація далі. Багато чого залежить від президента команди з Ковеля Олександра Мороза, який і прийме рішення чи грати його команді у фінальній пульці, чи ні. «Львівхолод» у цій ситуації зробив від себе усе можливе і лише чекає на продовження розвитку подій. Якщо ситуація не зміниться і «Шанс-Авто» вирішить не грати у фінальній пульці, а такий варіант можливий, то з радістю подивимося на матчі «Львівхолода» та «Титана-Зорі» з Покровського.

Львівський «Лемберг» в останньому турі чемпіонату ФК «Одесі» на виїзді програв. Галичани завершили змагання у першій лізі на останньому місці. В інших матчах туру «Спортлідер+» з Хмельницького обіграв «Київ-НПУ» - 3:2, а лідер першості чернівецький «Меркурій» вдома здолав «Шанс-Авто» з Ковеля – 7:2.

«Львівхолод» (Львів) – «Візаж» (Житомир) – 7:1 (1:0)
Голи: 1:0 Володимир Данилюк (9), 2:0 Володимир Данилюк (25), 3:0 Василь Денис (28), 4:0 Андрій Федюк (30), 5:0 Андрій Федюк (32, пенальті), 6:0 Андрій Федюк (35), 7:0 Любомир Строгий (36), 7:1 Юрій Коваль (39)

ФК «Одеса» - «Лемберг» (Львів) – 3:0 (0:0)
1:0 Сергій Таранчук (25), 2:0 Євген Побережний (28), 3:0 Олексій Моторний (31)

ИСТОЧНИК: http://vgolos.com.ua/sport/267.html

Просмотров: 594 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz