Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 16 » ТВД - УРАГАН 5:4. З МІСЦЯ У КАР'ЄР…
00:32
ТВД - УРАГАН 5:4. З МІСЦЯ У КАР'ЄР…
одного, незважаючи на те, що кілька тижнів тому суперники вже грали між собою.

Особливу увагу команди приділяли захисту, але на 2-й хвилині Кузь з семи метрів потужно пробив над поперечиною - це був перший небезпечний момент. Кіндратів склав компанію бразильській трійці. Ренатіньо у боротьбі з захисниками з п'яти метрів пробив поруч зі стійкою. Дуже щільно грали львів'яни проти Сержао, адже у домашній грі саме він двічі засмутив Колтка.

Протягом усього часу, що друга четвірка "Урагану" була на полі, господарі захищалися, але на 5-й хвилині не втримали Біро Жаде, який самостійно з центра поля пройшов між двома оборонцями і пробив повз воротаря ТВД - 0:1!

На 7-й хвилині Чепорнюк протягнув м'яч по флангу, віддав м'яч у карний майданчик, але Павлюку завадили нанести влучний удар. Незважаючи на те, що "Ураган" вів у рахунку, господарі грали другим номером - підопічні Сергія Гупаленка просто не давали супернику перейняти ініціативу. Нічого не вдавалося у атаці гравцям ТВД протягом перших десяти хвилин - дуже уважно у обороні грали гості і при кожній нагоді були готові до контратаки.

Але на 11-й хвилині Маржановський таки зрівнює рахунок. Двічі Кирило Ципун рятував після ударів Хавера з кутка карного майданчика рятував, а втретє гравець ТВД вирішив не випробовувати долю і віддав передачу на Маржановського, який пробивав по порожніх воротах. Не зовсім вдало в цьому моменті зіграли бразильці у захисті.

Після цього гра знову перейшла у обережне русло, а свої дії активізували гості, львів'яни ж перейшли на гру другим номером. Проте вже незабаром господарі зробили спурт, фінальним акордом якого став гол Вахули: Колток дальнім кидком вкинув м'яча на Кордобу, який відкотив кулю Вахулі. Останній потужно приклався до снаряду, спрямовуючи його у дальній кут. Ципун встиг підставити руки, але м'яч по-зрадницьки відрикошетив у сітку поряд із стійкою - 2:1 на 17-й хвилині.

Після цього небезпечний штрафний заробили гості, але розігравши стандарт з п'яти метрів, пробивав Ренатіньо - вище воріт. Господарі зробили акцент у своїй грі на дальнє введення м'яча воротарем, в той час, як гравці "Урагану" атакували позиційно і намагалися загравати Сержао. За півтори хвилини до завершення першого тайму Сергій Гупаленко взяв тайм-аут, щоб внести корективи у гру своїх підопічних. Це дало свій результат - за 20 секунд до завершення першої половини Максим Павлюк реалізував вихід 2 в 1, перекинувши Колтка, після пасу Цвєлих - 2:2.

Другий тайм розпочався атаками "Урагану". Без розвідки вже на четвертій хвилині Цвєлих виводить франківців вперед, але за хвилину Андрій Ткачук своїм ударом зрівнює рахунок! Весело почалася друга половина гри. На шостій хвилині тільки захисники допомогли Колтку відбити удар Біро Жаде, але одразу після кутового, що слідував за попередньою атакою Біро Жаде потужним ударом у дальній кут знову виводить франківців вперед - 3:4! Вже за дві хвилини Цвєлих у боротьбі з захисником не зміг влучити з метра у порожні ворота - стійка! А у атаці у відповідь Кузь опинився перед Ципуном і перекинув голкіпера гостей, зробивши рахунок знову рівним 4:4.

Поєдинок продовжився на зустрічних курсах, і гострі моменти все частіше почали виникати у воріт обох суперників. Тільки но розпочалася тридцята хвилина, як Денис з восьми метрів потужно з носка пробив Ципуна - ТВД знову виходить вперед 5:4, а небезпечні моменти не закінчуються: Цвєлих і Ткачук не змогли переграти воротарів після виходів один на один. Також не зміг і Євген Валенко з двох спроб пробити воротаря - господарі самовіддано грали у захисті, намагаючись втримати перевагу.

Хвиля за хвилею накочувалися атаки на ворота ТВД, але ні бразильцям, ні українцям з "Урагану" не вдавалося влучно пробити. Часто ініціативу брали на себе Біро Жаде та Сержао, але ні вони, ні Петро Шотурма не могли обіграти захист господарів, які стіною стояли якомога ближче до власних воріт. За хвилину до кінця гри Біро Жаде вийшов п'ятим польовим, але до конкретних загроз справа не доходила.

Вольову перемогу здобули господарі, проте і гості продемонстрували потенціал для того, щоб вже завтра постаратися здобути перемогу перед домашніми поєдинками.

www.sport.if.ua
Просмотров: 489 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz