Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 23 » ТВД – «Тайм»: почин чемпіона
00:35
ТВД – «Тайм»: почин чемпіона
У рамках 4-го туру чемпіонату України з футзалу відбулося львівське дербі – ТВД зіграв із «Таймом». Сильнішими у цьому матчі виявилися підопічні Станіслава Гончаренка. Вони перемогли «будівельників» із рахунком 3:1. Для чинного чемпіона це перша у цьому сезоні звитяга.

У першому таймі гольових моментів створено було не багато. На початку матчу дві нагоди для взяття воріт Владислава Лисенка мав Андрій Ткачук. Але обіграти кіпера «теведисту» не вдалося. Довгий час основні події на майданчику відбувалися в центрі. Футзалісти загрожували воротарям лише ударами здалеку. Найвправнішим в «обстрілюванні» виявився Олександр Кондратюк. Він на 17-й хвилині із 12-ти метрів зумів відкрити рахунок.

На останній хвилині першого тайму міг подвоїти перевагу своєї команди Максим Павленко. Але після його удару м’яч поцілив в хрестовину. Домогтися свого капітану «Тайму» вдалося уже після перерви. На 27-й хвилині він завдав красень удар із відстані 11-ти метрів – 2:0. Гра пожвавішала. Гольові моменти виникали поблизу воріт обох команд. На 34-й хвилині Хавер вийшов на майданчик п’ятим польовим гравцем. В одному із епізодів Лисенко завдав удар по порожніх воротах ТВД, але Хавер в останню мить врятував свою команду від голу.

На 36-й хвилині футболку п’ятого польового одягнув Овсянніков. А на 38-й хвилині він асистував Павленкові, який оформив дубль. ТВД зміг лише забити гол-престижу. Порожні ворота «Тайму» вразив Кузь. Рахунок на табло більше не змінювався.

ТВД - «Тайм» - 1:3

Львів. Палац спорту «Галичина»

ТВД: Дегтяренко - Хавер, Маржановський, Ткачук, Кузь - Засенко, Денис, Цимбаляк, Кордоба - Саківський, Кіндій

«Тайм»: Лисенко - Якунін, Кондратюк, Овсянніков, Легчанов - Скорий, Бондар, Макаєв, Павленко - Оліщук

Голи: Тарас Кузь (38) - Олександр Кондратюк (17), Максим Павленко (27, 38)


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/564/2/

Просмотров: 618 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz