Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 3 » ТВД (Львів) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 2:0 (0:0)
11:30
ТВД (Львів) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 2:0 (0:0)
Все ближче і ближче плей-офф. Деякі команди бережуть сили, деякі підбирають собі суперника. Для ТВД зал СКА став фартовим. Після нічиї із "Локомотивом" львів'яни перемогли "Ураган".

Звітний матч розпочався із атак "Урагану". Лише дивом господарі не пропустили відразу на початку зустрічі. Колток витягнув м'ячі після ударів Павлюка двічі і Валенка. А після пострілу Пилипіва за кіпера зіграла стійка. Лише з 4-ої хвилини "теведисти" почали і самі атакувати. Пристрілювався Маржановський, а реальний шанс відкрити рахунок мав Цимбаляк, який опинився в 4-ох метрах від воріт, але влучив у кіпера.

Гості відповіли виходом те-а-тет із воротарем Чепорнюка, але він також не зумів переграти голкіпера ТВД. Згодом Кордоба провірив реакцію Ципуна, а Пилипів - Колтка. На цьому й завершився перший тайм.

У другому таймі у складах команд відбулись деякі зміни. Як і у "Локомотива" у попередньому матчі із ТВД, у складі "Урагану" у другому таймі вийшли два свіжих гравці, Ярий і Цвєлих. ТВД також приберіг свого джокера - Кузя. І гра пішла на зустрічних курсах. Першим у другому таймі ударом відзначився Біро Жаде. Взагалі щодо бразильців, то у матчі грав лише Біро Жаде, а Сержао і Ренатіньо не було навіть у заявці. Поєдинок ще раз продемонстрував, що "Ураган" із легіонерами і без них, це зовсім інші команди.

З початку другого тайму гостріше почали грати "теведисти". Кордобі лише трохи не вистачило, щоб замкнути простріл Вахули. Ципун відбив м'яч після удару Маржановського і нейтралізував вихід Ткачука. Згодом кіпер гостей парирував два удари Вахули. Гра йшла до голу. І на радість місцевої публіки його забили "теведисти". Хавер віддав передачу на Ткачука, той, змістившись із лівого флангу, поклав на п'яту точку захисника і точно пробив між ноги Ципуну.

"Урагану", який, думаю, хотів виграти регулярний чемпіонат, потрібно було щось змінювати. Але не встигли вони відійти від удару, як отримали ще один гол. Кордобі вдався феноменальний удар з лівого флангу. Він так приклався до м'яча, що Ципун не встиг навіть підняти руки, і сфера влетіла під перекладину.

За такого рахунку господарі "сіли" до своїх воріт і віддали ініціативу підопічним Сергія Гупаленка. Шотурма, Цвєлих, Чепорнюк загрожували воротам суперника, але все м'яч не летів у рамку. На 39-ій хвилині Біро Жаде змінив кіпера, і "Ураган" пішов атакувати вп'ятьох. Але розіграти зайвого гостям не вдалось, натомість розписатись у порожніх воротах гостей могли Колток і Ткачук.

Володимир КРУПЧУК, futsal.sport.ua.

2 квітня. 13:00. Спорткомплекс СКА. 320 глядачів.
Арбітри: Коваленко, Літвінов (обидва - Донецьк). Інспектор: Панченко (Київ).
ТВД: Колток - Денис-к, Шурак, Кордоба, Вахула - Хавер, Маржановський, Ткачук, Кузь - Саківський, Цимбаляк.
Ураган: Ципун - Павлюк, Валенко, Чепорнюк, Пилипів - Тменов, Сімка, Шотурма, Біро Жаде - Ярий, Цвєлих.
Голи: Ткачук (30), Кордоба (31).
Попередження: Тменов (5).
Просмотров: 573 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz