Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 18 » ТВД»-«Енергія»: Післяматчеві коментарі
00:43
ТВД»-«Енергія»: Післяматчеві коментарі

Після львівського дербі «ТВД» - «Енергія», у якому «енергетики» розгромили свого суперника з рахунком 5:1, наставники обох команд поділилися враженнями від гри.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
До гри з «ТВД» ми готувалися дуже серйозно. Це львівське дербі, яке має свої традиції. Це завжди принципові матчі, незалежно від того, на яких турнірних щаблях знаходяться команди. У таких іграх окрім трьох очок і преміальних у гравців перемогти суперника є справою честі.

Сьогодні Рогачов проти своєї колишньої команди зіграв із подвійною енергією…
Думаю, він навіть не подвійною енергією грав, а з потрійною. Тут немає нічого дивного. Мені приходилося його стримувати до початку гри і під час неї. Емоції його переповнювали.

Дмитро Іванов знову виправдав ваші сподівання. Тепер перед наступною грою, мабуть, довго будете думати кого поставити в основний склад…
Так, у грі з «ТВД» Дмитро виправдав мої сподівання. Він забив гол і був одним із найактивніших гравців на майданчику. Своєю грою в останніх матчах він заслужив на місце в основі. Утім, сказати як буде у грі з «ПФС», наразі не можу. До цієї гри є чимало часу, усе ще може змінитися…

Роман Ковальчик, головний тренер «ТВД»
«Енергія» майстерніша команда, аніж «ТВД». Це і показала реалізація гольових моментів. Ми свої моменти не реалізували, а суперник це зробив. Другу причину поразки я б назвав психологічною. Для нас складно розпочався чемпіонат, ми не впевнено виступаємо. Починаємо грати лише тоді, коли пропускаємо один або два голи.

У першому таймі Засенко не забив з двох метрів, натомість «Енергія» забила у контратаці. На вашу думку, це був переломний момент першого тайму?
Так. Ми не забили, коли вийшли троє в одного, а суперник свій момент реалізував.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1139
Просмотров: 839 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz