Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 22 » ТВД - ЕНЕРГІЯ - 4:6, БАЛТІКФЛОРА - УРАГАН - 0:3 Післяматчеві коментарі другого ігрового дня "Кубку Галичини"
13:34
ТВД - ЕНЕРГІЯ - 4:6, БАЛТІКФЛОРА - УРАГАН - 0:3 Післяматчеві коментарі другого ігрового дня "Кубку Галичини"
Мирон КІНДІЙ, гравець команди ТВД, ініціатор турніру
- Сьогоднішня зустріч і вчорашня - це дві, можна сказати, різні гри. Оскільки вчора ми програли перше місце, тому сьогодні тренер просто награвав новий склад, нові комбінації. Сама цікава гра, я вважаю, була вчора і хочу привітати "Ураган". Вони вирвали перемогу за кілька хвилин до кінця матчу.

З "Енергією" ж кілька ключових помилок нашого воротаря Дегтяренка призвели до того, що ми почали програвати три м'ячі, потім наздоганяти було надзвичайно важко. Результат сам по собі зрозумілий - ми не наздогнали суперника, тому й програли. Але ми готуємося до завтрашнього матчу і до наступного туру чемпіонату України.


"Кубок Галичини" є традиційним турніром, по-друге - він є міжнародним, і це завдячуючи моїм івано-франківським колегам. Цей турнір також розглядається, як один з етапів підготовки до чемпіонату, оскільки наша команда трохи змінилася, з'явилося багато молодих виконавців, і ми стараємося не забути тактичний, технічний, організаційний почерк, який був заснований в нашій команді Романом Ковальчиком ще в 2002 році.

Євген РОГАЧОВ, гравець команди "Енергія":
- Дуже бойова вийшла зустріч, яка тримала в напрузі до останньої секунди. Трохи більше нам пощастило, і ми перемогли. Завжди матчі між командами з одного міста - це як дербі на будь-яких рівнях, і в чемпіонаті, і на усіх можливих турнірах. У нас всі матчі проходять в такій напруженій боротьбі, тому і цей поєдинок не став винятком.


Руй Даніель ГІМАРАЄШ, головний тренер "Балтікфлори":
- Я дуже задоволений своєю командою, тому що в цій грі в нас були великі амбіції, адже ми сьогодні грали з однією з найкращих команд цього турніру - "Ураганом". Я, як тренер, задоволений, що моя команда має можливість пограти з такими командами. Ми перший раз в Україні, але дуже задоволені й здивовані цим містом. Та й організація турніру на високому рівні. У будь-якому випадку завтра гратимемо на перемогу.


Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 587 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz