Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 24 » ТВД - БАЛТІКФЛОРА - 4:2, УРАГАН - ЕНЕРГІЯ - 6:4: Післяматчеві коментарі третього ігрового дня "Кубку Галичини"
15:11
ТВД - БАЛТІКФЛОРА - 4:2, УРАГАН - ЕНЕРГІЯ - 6:4: Післяматчеві коментарі третього ігрового дня "Кубку Галичини"
Олександр СТЕФАНКІВ, президент СК "Енергія":
- Ми не перший раз беремо участь на "Кубку Галичини", звичайно їхали сюди за перемогою, але на жаль... Приз залишився в Івано-Франківську і, я думаю, "Ураган" - це гідний переможець турніру. Хоча, вважаю, у першому таймі справді фінальної гри наша команда заслуговувала на більше, але тим не менше, м'яч - круглий, а результат - закономірний.

"Ураган" переграв усіх учасників турніру і по-праву став його переможцем. В цілому приємно, що відгукнулася команда з Чехії, ми подивилися на гру "Балтікфлори", побачили у справі новачків "Урагану". Паузу, яка виникла у чемпіонаті України, ми заповнили плідно і від цього є задоволені. Сам турнір залишив позитивні враження.


Алєксандр ТОЛСТОВ, капітан ФК "Балтікфлора":
- Враження від турніру залишилися лише хороші, незважаючи на те, що наша команда фінішувала останньою. Хочемо подякувати організаторам, що запросили нас на такий турнір. Дуже цікаво змагатися з командами інших країн, тим більше, що у цих суперників хороший рівень підготовки, вони демонструють гарний видовищний футбол. Вболівальники підтримують своїх фаворитів і доброзичливо ставляться до гостей.


Мирон КІНДІЙ, гравець ТВД, засновник турніру "Кубок Галичини":
- Я думаю, що цього року турнір організований на найвищому рівні. Незважаючи на те, що змагалося лише чотири команди, проте це команди дуже сильні і варті одна одної. Три кращі команди Галичини, я на 200% впевнений, будуть грати в плей-офф чемпіонату України. А також приємно, що до українців приєдналася достатньо "темна конячка", але дуже перспективна команда з Чехії. До останнього дня змагань було невідомо, хто ж буде першим, другим і третім.


Що стосується організації, з точки зору самої енергетики - турнір справив на мене шалене враження. Я дякую своїм друзям, топ-менеджерам ВАТ "Прикарпаттяобленерго", які доклали максимум зусиль до цієї справи. Думаю, що "Кубок Галичини" не просто так перекочував зі Львова до Івано-Франківська, тому що, напевне, націоналістично і патріотично налаштованих людей тут більше, ніж у нас. Турнір вийшов напрочуд красивим, все було організовано і зроблено зі смаком. До зустрічі наступного року!

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган
Просмотров: 613 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz