Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 18 » Тур, який може вирішити все
21:50
Тур, який може вирішити все
У суботу, 19 травня, відбудеться, передостанній, 27-ий тур Екстра-ліги цього сезону.
 Матч, який може визначити чемпіона
                               Центральним матчем туру беззаперечно стане поєдинок у Харкові. Такий собі «золотий» матч, тільки із тою різницею, що лише одна команда в разі перемоги зможе стати чемпіоном. Це львівська «Енергія». Команда Станіслава Гончаренка випереджає суперника на 4 очки і їй буде достатньо нічиєї. А от харків’ян після похибки у Рівному, де вони зіграли внічию із «Кардиналом», задовольнить лише перемога. І навіть у цьому випадку, їм потрібно, щоб «Енергія» оступилась ще й у заключному матчі вдома із «Єнакієвцем».

 

Доволі складна ситуація у «Локомотива», але золото все ж не так далеко. Першочерговим завданням є перемогти вдома «Енергію». Цього сезону команди вже зустрічались тричі, і у них паритет. Перший поєдинок завершився внічию 3:3, у другому колі - «Локомотив» поступився вдома 0:1, але на виїзді взяв реванш 3:2. Ну що ж чекаємо четвертої зустрічі.

 

«Локомотив» (Харків) – «Енергія» (Львів)

19 травня. Харків. ПС «Локомотив». 13:30

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), В’ячеслав Дараган (Київ).

Третій арбітр – Вадим Шечук (Харків). Хронометрист – Олексій Фесенко (Харків).

Інспектор – Володимир Коп’як (Одеса). Хронометрист - Валерій Завальний (Київ).

 

 

Матч, у якому можна оформити бронзу

 

Для «Урагану» поєдинок із ЛТК стане заключним у Екстра-лізі цього сезону. У останньому турі франківці мали б зустрічатись із харківським «Монолітом», але по відомих всім причинам отримують технічну перемогу.

 

Цей останній поєдинок стане вирішальним для «Урагану». Саме у цьому матчі підопічні Сергія Гупаленка можуть оформити бронзові медалі. Звісно, це не ті нагороди, на які сподівався перед сезоном діючий чемпіон, але все ж доводиться задовольнитись бодай бронзою. За неї ще треба поборотись, адже молодь Романа Ковальчика також так просто не здасться.

 

Цього сезону ЛТК дуже вдало грає проти «Урагану». Дві впевнені домашні перемоги 5:1 і 5:4 довели, що ЛТК може вже грати на рівних навіть проти чемпіона. Але все ж у Івано-Франківську ЛТК востаннє перемагав, ще у травні 2008 року.

 

«Ураган» (Івано-Франківськ) – ЛТК (Луганськ)

19 травня. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 13:30

Арбітри: Генадій Гора, Сергій Кравцов (обидва - Київ).

Третій арбітр – Владислав Крашенінніков (Калуш). Хронометрист – Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ).

Інспектор – Юрій Веремчук (Рівне). Делегат – Олег Верещинський (Львів).

 

 

Матч, який нічого не вирішує

 

Поєдинок у Рівному нічого не вирішує в тому плані, що все залежить від матчу у Івано-Франківську. Але все ж обидві команди, і «Кардинал», і «Єнакієвець», в разі програшу конкурента можуть випередити його у турнірній таблиці.

 

Тому обидві команди будуть грати лише на перемогу. «Єнакієвець» має ще шанс зачепитись за бронзу. Рівно три очки відділяють команду Олега Солодовника від «Урагану». І в разу поразки франківського клубу і перемоги «Єнакієвця» команда за додатковими показниками виходить вперед. Така ж ситуація і в «Кардиналу». Рівненський колектив може вибратись на п’яту сходинку, випередивши ЛТК, але тільки в разі поразки останнього.

 

Але незважаючи на турнірні реалії цьому поєдинку принциповості не позичати. Команди зустрічались у чвертьфіналі минулорічного плей-оф, і ще з тих часів «Кардинал» має зуб на «Єнакієвець», який їх не пустив далі. Цього сезону у команд поки паритет. Команди обмінялись домашніми перемогами 7:2 («Кардинал»), 5:2 («Єнакієвець») і одного разу зіграли внічию 3:3.

 

«Кардинал» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієве)

19 травня. Рівне. ДЮСШ-4. 13:30

Арбтіри: Сергій Дребужан (Мукачеве), Дмитро Беспорочний (Харків).

Третій арбітр: Віктор Самков (Рівне). Хронометрист – Павло Кравцов (Рівне).

Інспектор – Валерій Михальський (Київ.обл.) Хронометрист – Володимир Братусь (Київ).

Просмотров: 467 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz