Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 2 » Тріумфальне повернення «Титан-Зорі»
12:24
Тріумфальне повернення «Титан-Зорі»

Ось і стартував сезон першої ліги – у Київ повернувся "великий футзал".

У першому турі цьогорічним ювілярам (20 років клубу, як-не-як) «Київ-НПУ» протистояв покровський «Титан-Зоря», який відродився мов Фенікс, перед цим сезоном, благо база для цього була. Обидві команди до цього матчу підходили не в повній бойовій готовності, адже кияни у міжсезоння втратили трьох провідних гравців: граючий тренер В'ячеслав Листопад і легенда клубу Валерій Директоренко перейшли в житомирський «ІнБев», а Дмитро Медвідь у київський «Хіт». До втрат міжсезоння додався і травмований Максим Войток. Виходить справжня ударна четвірка. Що ж до гостей, то вони вже рік не грали на такому високому рівні, тож, певною мірою, знову дебютували. Серед цікавих деталей слід відзначити те, що по різні сторони барикад зійшлися партнери по збірній України з пляжного футболу Костянтин Андрєєв і Роман Пачев.

Гостям вдалося дуже швидко відкрити рахунок. Андрєєв пробив з правого флангу, а м'яч зрикошетивши від захисника, дезорієнтував Тараса Коваленка і влетів у ворота. Після цього м'яч на довгий час опинився в ногах у господарів, які намагалися комбінувати, але вивести партнерів на ударну позицію хоча б з середньої відстані не вдавалося, тож довелося застосовувати дальні удари, які особливої небезпеки для воріт «Титан-Зорі» не становили.

Ближче до середини першого тайму «титанівці» згадали про контргру і дуже швидко втілили її у другий забитий гол. Валентин Сопільняк красиво на паузі прокотив захисника і метрів з 7-ми пробив повз воротаря. Після цього пішла сумбурна гра, у якій гострішими виглядали представники Дніпропетровщини і Коваленко довелося декілька разів проявити свою воротарську майстерність. Андрій Голякевич весь час тасував склади четвірок змінюючи гравців то блоками, то поодинці, але знайти оптимальний склад не вдавалося.

На 14-й хвилині Андрєєв міг оформити дубль. Він в центрі поля відібрав м'яч у Романа Пачева, вийшов віч-на-віч, обіграв воротаря і, здавалося, бив у порожні ворота, проте коваленко в останню мить кінчиками пальців зміг зменшити силу удару, а Пачев у підкаті встиг вибити м'яч на кутовий. За пару хвилин після цього Олександр Юзик взяв тайм-аут і, що цікаво, після нього господарі заграли значно гостріше і мали зрівнювати рахунок. Спочатку Максим Максимов не зміг як слід влучити по м'ячу, перебуваючи в п'яти метрах від воріт, а незабаром Олександр Галицький після передачі з кутового з льоту з 9-ти метрів пробив вище майже порожніх воріт.

За таке марнотратство «драгоманівці» могли бути жорстко покарані. За 30 секунд до кінця тайму Валерій Погосов влучив у хрестовину, а ще через 20 секунд Андрєєв шикарною передачею вивів цього ж Погосова віч-на-віч по лівому флангу, але ця дуель залишилася за воротарем.

Початок другого тайму дуже ударно почали «педагоги» і Валерій Чичикало трудився в поті чола. Десь з 27-ї хвилини покровчанам вдалося розтиснути ці лещата і відсунути гру від своїх воріт, але ініціативою продовжували володіти кияни. В середині тайму один тільки Сергій Мельник впродовж 2-х хвилин мав три реальні нагоди, щоб скоротити рахунок. «Титан-Зоря» час від часу відповідала контратаками, одна з яких і стала результативною. Триходівка Каграманян-Андрєєв-Сопільняк завершилася ефектним підсіканням останнього з 2-х метрів у дальню «дев'ятку».

Не встигли студенти відійти від цього удару, як довелося вчетверте діставати м'яч з сітки. Микола Чорний вибігав сам на сам з центра поля, а Коваленко необачно вибіг на перехоплення. Микола з 16-ти метрів вразив порожні ворота – 1:4. Голякевич миттєво бере тайм-аут, але питання про переможця вже було вирішено.

Господарі продовжували атакували, але забити ніяк не вдавалося. За дві хвилини до кінця Коваленко почав підключатися до атак своєї команди, але помилився при передачі і Чорний знову уразив порожні ворота.

За 16 секунд до кінця «Київ-НПУ» заробив 6-те командне порушення, а Олександр Кримов з дабл-пенальті влучив у поперечину.

1:5 – рахунок не зовсім по грі, але навряд чи це сильно втішить господарів, що ж до покровчан, то можна їх лише привітати з вдалим поверненням у першу лігу.

«Київ-НПУ» (Київ) – «Титан-Зоря» (смт. Покровське) – 1:5 (0:2)

«Київ-НПУ»: Тарас Коваленко (к) - Максим Концеба, Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Максимов - Роман Пачев, Ярослав Войток, Ігор Горло, Сергій Мельник – Микола Гнезділов. Запас: Сергій Дудка (в), Дмитро Біленко.

Тренер: Андрій Голякевич

«Титан-Зоря»: Валерій Чичикало (к) - Костянтин Андрєєв, Валентин Сопільняк, Едгар Каграманян, Валерій Погосов – Микола Чорний, Олександр Кримов, Дмитро Ментянник, Максим Лінник. Запас: Андрій Павленко (в), Владислав Яценко.

Тренер: Олександр Юзик

Арбітри: Олександр Сидорук (Вінниця), Олександр Білащенко (Чернігів)

Олександр Галицький, 33 - Костянтин Андрєєв, 2, Валентин Сопільняк, 7, 34, Микола Чорний, 36, 39.

Нереалізований дабл-пенальті: Олександр Кримов, 40.

Попередження: Ігор Горло, 29 – Костянтин Андрєєв, 38.

 

Андрій Гулій, спеціально для АФУ

ИСТОЧНИК: http://futsal.com.ua/uk/novini/persha-liga/item/700-triumfalne-povernennia-tytan-zori.html

Просмотров: 527 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz