Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 24 » Трішки правди!!!
01:01
Трішки правди!!!
 Трішки правди про ситуацію, яка сталась на фініші чемпіонату України у першій лізі. Останній тур за регламентом повинен гратись в один день і в один час.

    Але у Львові напевно цього не знають і вони вирішили перенести гру на 13-00, коли вже зіграють перші тайми решта команд. У підсумку львів’яни після першого тайму вигравали 1-0 у житомирського "Візажу”, а в цей час "Меркурій” в рідних стінах у центральному матчі за 1 місце обіграв "Шанс-Авто” з рахунком 7-2. Після цього львів’янам, щоб зійти на 2 сходинку турніру, потрібна була різниця голів. І вони в другому таймі її зробили, забивши ще 6 м’ячів, так що команді з Ковеля в перенесеному матчі 17 туру потрібна різниця в один м’яч. Тобто львів’яни і Федерація Футзалу України вже заздалегідь знали що Одесса до Ковеля не збирається, тому що їм робити нічого, у них турнір у Запоріжжі. Ось яке інтерв’ю дав президент Одеси Ігор Калінін після того, як команда не приїхала у Ковель: 

– Дело в том, что в нашей команде сразу семь игроков – военнослужащие-контрактники, а в эти дни в Запорожье проходит Чемпионат внутренних войск МВД Украины по мини-футболу. – говорит Игорь Михайлович. – Поскольку большинство команд подключает к данным соревнованиям футзалистов первой и даже Экстра-лиги, уровень их весьма и весьма приличный. Мы сыграли пять игр, в двух выиграли, сыграли вничью и два раза проиграли, заняв в итоге четвертое место из шести округов, и приняли решение не ехать в Ковель, ведь играть уже завтра. Поскольку этот матч последний – переносить его нельзя. Так что, к сожалению, нам будет засчитано техническое поражение. Тем не менее, я не считаю это потерей для нас, ведь опыт матчей с сильными соперниками в турнире в Запорожье – очень ценен, очевидно даже больше, чем игра в Ковеле, которая для нас ничего не решала.

     Як можна грати останній тур, якщо ще не зіграні усі матчі решти турів? Для чого тоді календар? Це бездіяльність ФФУ, яке невідомо як могло узгодити перенос матчу, якщо у команди у цей час запланований турнір, на якому грає пів складу одеситів? Звідси і закономірність: яким би результатом на користь "Меркурія не закінчився матч у чернівцях, все одно би львівяни зробили б потрібну різницю м’ячів. І це при тому знаючи за місяць, що "Одеса не збирається у Ковель і там запишуть волинянам технічну перемогу 3-0. Судіть самі, але факт закулісних ігор залишається фактом. А "Шанс-Авто” у той час, "з допомогою” суперників і футзальних функціонерів, посіло лише 3 місце у західній зоні першої ліги України.

 ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/240-2012-04-23-19-03-40
Просмотров: 493 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz