Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 21 » Тригубець: "Тайм" хотів мене продати після другого туру
11:36
Тригубець: "Тайм" хотів мене продати після другого туру

Після тривалої перерви львівська «Енергія» знову нагадує про себе на трансферному ринку. До лав «зелено-білих» повернувся Сергій Тригубець, який на початку сезону виступав у львівському «Таймі». Сергій гратиме в «Енергії» на правах оренди до кінця сезону. Старий-новий гравець «Енергії» у розмові з кореспондентом turnir.com.ua розповів чому не заграв у складі чемпіона та повернувся до складу «зелено-білих».

Сергію, минулий сезон ти догравав у складі «Енергії», а потім повернувся у «Тайм». Чия це була ініціатива?
Змінити команду була моя власна ініціатива. Коли перейшов у «Тайм», думав, що там буду грати. Утім, у мене не було ігрової практики. Чому? Досі не можу зрозуміти чому так сталося. А у «Таймі» хотілося заграти. Все-таки два з половиною сезони я пропустив через травму. У «Таймі» треба було грати на результат, а Станіслав Гончаренко переживав, що я десь буду недопрацьовувати. Скажу на конкретному прикладі. Коли ми грали проти «Контингента», мені м’яч влучив у руку і команда суперника нам забила гол із 10-метрового удару. Після цього у нього виникла думка, що я не буду приносити користь команді. Загалом, не потрапляти в заявку на матчі і рахуватися, що я в «Таймі» - не для мене. Не хочу сидіти і отримувати зарплату ні за що. На моє місце можна взяти іншого гравця, який буде приносити користь команді. Зважаючи на це, вирішив, що мені потрібно піти з команди і щось змінити.

Що казав Станіслав Олександрович перед сезоном?
Казав, що я йому потрібний як гравець. Можливо, я щось не робив, як він від мене вимагав. Загалом, не знаю чому я не заграв у «Таймі». Для мене це питання досі є відкритим.

Які тепер у тебе відносини з Станіславом Гончаренком?
Розсталися ми нормально. При зустрічі ми привітаємось. Образ один на одного у нас немає. Це футбол, тут усе буває. Значить у «Таймі» зіграти мені не судилося. Коли літом повернувся до «Тайму» і почалися збори, думав, що буду грати. В «Інтеркасі» при Гончаренку я грав і забивав багато голів. Там я мав багато ігрової практики. Повертаючись у «Тайм», знав стиль його гри, тренування… А я не потрапляв в заявку на матчі. Для мене це було несподіванкою. Інколи й я знав наперед, що не буду грати. А перебував я у хорошій формі. Перед початком сезону ми їздили на турніри до Чехії та Польщі. В Чехії я практично не грав, а у Польщі грав усі матчі в групі, став кращим бомбардиром, забивши 9 голів. Згодом приїхала до України і я не потрапив у заявку у поєдинку за Суперкубок проти харківського «Локомотива». Після другого туру мене хотіли продати в «Енергію». Я не дуже засмучувався, адже думав, якщо не підходжу «Тайму», то підійду іншій команді.

Крім «Енергії», були варіанти перейти в іншу команду?
В Україні не було конкретних пропозицій. Були чотири пропозиції із Польщі, зокрема із «Хуртапа». Після нового року у них буде ліміт на легіонерів і знаю, що хтось із українців повинен покинути команду. Планували мене взяти на його місце. Також були пропозиції із «Грембаха», «Познані».

Чому повернувся саме в «Енергію»?
Президент та тренер хочуть мене бачити у команді, хочуть, щоб я грав. Кажуть, що я їм потрібен. Та й в «Енергії» грав раніше, чимало забивав.

Наскільки важко, на твою думку, буде вибороти місце в основі «Енергії»?
В «Енергії» зібралися хороші футболісти, буде непросто. Утім, буду старатися. Як уже вийде, побачимо пізніше.


ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/20122009-trigubec_tajm_hotiv_mene_prodati_pislj_dr

Просмотров: 894 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz