Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июнь » 3 » Третину справи зроблено!
22:24
Третину справи зроблено!
Перший матч фіналу плей-оф у Львові і третій загалом у серії подарував львівським вболівальникам справжнісіньке свято міні-футболу. Злива голів, вилучення, пенальті, суперечки, тактична боротьба та багато чого іншого – ось, що побачили глядачі, які відвідали матч «Енергії» та «Урагану». Одним словом, було на що подивитися.

Як і очікувалося, з Івано-Франківська до Львова прибула велика група вболівальників «Урагана». Відтак, франківці уже традиційно у цьому сезоні йшли вперед під шум своїх прихильників. Утім, на початку матчу більше раділи львівські вболівальники.

Пробити Олега Їжаковського у дебюті матчу, який у цьому сезоні з’являвся на майданчику вкрай рідко, вдалося Максимові Павленку. Хоч і Павлюк через кілька хвилин встановив статус-кво, однак невпевненою грою Їжаковського «енергетики» таки скористалися у першому таймі. Протягом однієї хвилини місцеву публіку почергово потішили Сергій Якунін та Михайло Романов.
Саме Михайло став головним дієвим персонажем наступного епізоду. Михайло відверто сфолив на Біро Жаде, однак отримав фізичну відповідь від бразильця. Арбітри гравців не жаліли – Романов отримав два попередження за грубу гру та неспортивну поведінку, а Біро Жаде отримав повторне попередження за удар суперника у відповідь. Відтак, Романов та Біро Жаде більше у цій грі не грали і відповідно у четвертому матчі серії відбуватимуть дискваліфікацію.

Після пропущеного третього м’яча головний тренер «Урагана» Сергій Гупаленко замінив у рамці воріт Олега Їжаковського на досвідченого Владислава Корнєєва. Протриматися «сухим» Владиславу також не вдалося довго. Євген Рогачов ще у першому таймі зробив рахунок 4:1. До завершення першого тайму гості зуміли відіграти один гол (забив Андрій Сімка) та могли скоротити розрив до мінімуму.

При рахунку 4:2 у другому таймі «енергетики» зуміли забити ще тричі, і, здавалося, зняли усі питання про переможця. Утім, це був не той випадок. Впевнена гра франківців з п’ятим польовим і неймовірний камбек наприкінці поєдинку ледь не перевернув усе з ніг на голову. Сержао у другому таймі провів три м’ячі у ворота «Енергії», ще один гол забив Андрій Сімка. Зробити неймовірне на останніх секундах матчу міг Цвєлих, однак Валентин пробачив «Енергію» і «подарував» глядачам ще як мінімум один суперматч. Четвертий матч серії відбудеться завтра у Львові. Початок поєдинку - о 12:00.

«Енергія» (Львів) - «Ураган» (Івано-Франківськ) - 7:6 (4:2)
«Енергія»: Лисенко - Романов, Струк, О.Бондар, Рогачов - Овсянніков, Д.Бондар, Павленко, Якунін – Лєгчанов, Макаєв
«Ураган»: Їжаковський (Корнєєв, 8) - Павлюк, Чепорнюк, Сімка, Цвєлих - Біро Жаде, Валенко, Сержао - Шотурма - Ярий
Голи: Павленко (4, 26), Якунін (8), Романов (8), Рогачов (13), Овсянніков (22), О.Бондар(30) - Павлюк (6), Сімка (16, 38), Сержао (36 – з пенальті, 39, 40)
Попередження: Романов (8), Струк (24) - Біро Жаде (6). Сержао (12), Павлюк (32)
Вилучення: Романов (8 – друге попередження). - Біро Жаде (8 – друге попередження )

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1998
Просмотров: 640 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz