Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 10 » Товариський матч "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - 5:2 (2:0)
23:58
Товариський матч "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - 5:2 (2:0)
Втретє за три останні місяці осені зустрічалися між собою "Ураган" і "Спортлідер+", і жодного разу хмельничанам так і не вдалося перемогти івано-франківців. За тиждень до старту чемпіонату дебютанти Екстра-ліги тричі були попереду, але в підсумку задовільнилися лише нічиєю у товариській грі - 3:3.

А у домашньому матчі 5-го туру підопічні Івана Стасюка вигравали двічі вигравали в один м'яч, однак мінімально поступилися 2:3, зазнавши п'ятої поспіль поразки у чемпіонаті. Третє побачення цих суперників завершилось на користь "ураганівців" - 5:2, причому тут "дублем" знову вистрілив Павел Будняк, який відзначався в усіх поєдинках.

Але про все по порядку... Гра, зважаючи на товариський статус, особливо у першому таймі вийшла не дуже захоплюючою. Команди подовгу контролювали м'яч, а справа до гольових моментів доходила не так часто. Рахунок було відкрито наприкінці першого тайму, коли Аветисян відгукнувся на флангову передачу від партнера і точно пробив повз голкіпера. Вже за хвилину Тменов подвоїв перевагу "Урагану", вдало зігравши на добиванні - 2:0.

У другому таймі у господарів з'явилися Кіндратів, Королишин та... гравець без ігрового номера. Це був перший вихід на майданчик 25-річного бразильця Роніньо, відомого своїми виступами за грузинську "Іберію Стар". Надалі наставник франківців Сергій Гупаленко постійно використовував новачка у різних поєднаннях з іншими гравцями. Роніньо лише у четвер прилетів до Івано-Франківська, і за кілька тренуванб знайти спільну мову з новими партнерами йому виявилося не так складно. Втім до Нового року він поки не зможе допомогти "Урагану" в офіційних матчах.

Як раз бразильця на 28-й хвилині "обікрали" Фетько з Коробкою, які за мить вдало реалізували швидкий вихід 2 в 1. А кілька секунд до цього Цой після розіграшу аута поцілив у стійку. Далі на майданчику вже пішла "заруба", і всього впродовж двох хвилин м'яч двічі побував у воротах. Спочатку Крикуна вивели на побачення з голкіпером, і Сергій свій шанс використав сповна. Згодом "Спортлідер" відповів дещо курйозним голом: Заворотний пробив, м'яч влучив у Ткачука, відповідно, змінив траєкторію і опинився в сітці воріт - 3:2.

Втім мінімальною перевага протрималась недовго. На 35-й хвилині Будняк чітко розіграв "стіночку" з Павлюком і з лівого флангу потужно пробив під поперечину. За 44 секунди до фінальної сирени польський легіонер "Урагану" поставив ефектну крапку у цій грі: Роніньо з Павлюком викотились на ворота суперника, в два паси "розкатали" голкіпера і захисника, але забивати самі не стали, а відпасували під удар Будняку - 5:2. "Спортлідер+" намагався скоротити різницю у рахунку, вдавшись до гри з п'ятим польовим, проте більше голів вболівальники не побачили.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

Ураган: Колток - Валєнко, Маржановський, Павлюк, Будняк - Шурак, Сімка, Крикун, Аветисян - Тменов, Кіндратів, Королишин, Роніньо.
Спортлідер+: Шевцов (Кіндяков, 21) - Цой, Калуков, Фетько, Ткачук - Чеботарьов, Михайленко, Карбовський, Заворотний - Коробка.
Голи: Аветисян (17), Тменов (18), Крикун (31), Будняк (35, 40) - Коробка (28), Ткачук (33).
Попередження: Шевцов (40).
Просмотров: 442 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz