Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 19 » "Тайм" зробив перший крок до "фіналу чотирьох"
22:40
"Тайм" зробив перший крок до "фіналу чотирьох"
Вдало розпочав свої виступити в елітному раунді Кубку УЄФА львівський «Тайм». Команда Станіслав Гончаренка у першому матчі здобула вольову та водночас дуже непросту перемогу над господарями групи – чемпіонами Чехії командою «Ера-Пак» - 4:2.

Поєдинки елітного, раунду Кубка УЄФА, як, зрештою, і основного, львівський «Тайм» розпочинав проти господарів змагань. Цього разу у суперники команді Станіслава Гончаренка дістався чеський «Ера-Пак».

Початок матчу підтвердив факт, що легкої перемоги українцям добитися у Пардубіце не вдасться. Чехи раз-по-раз комбінували в атаці і часто заставляли втрутитися в гру нашого кіпера Владислава Лисенка. Один з таких моментів на початку матчу завершився для нас плачевно. Копечкі, отримавши передачу від партнера, пробив з гострого кута – зал зривається оваціями – господарі повели у рахунку. Утім, раділи вони недовго. Команда Станіслава Гончаренка миттєво прийшла до тями і уже за атакувала ворота суперника. І тут пішло-поїхало… Протягом хвилини (!) «таймівці» зуміли тричі (!) пробити кіпера суперника і перевернути усе з ніг на голову. Спочатку м’яч після постпілу Легчанова зрикошетив у сітку (1:1), згодом Валерій потужним ударом метрів із 9-ти зазтав зненацька воротаря суперника (1:2), а у наступній атаці Кондратюк зльоту вколотив третього м’яча у ворота чехів – 1:3 – тренер «Ера-Пак» миттєво бере тайм-аут. До перерви львів’яни переважно діяли на контратаках, однак забити «Тайму» більше не вдалося. Натомість чехи відійшли від «нокдауну» і були близькими до того, аби скороти розрив у рахунку. Утім, до перерви цифри на табло не змінилися…

Другу половину зустрічі «Тайм» розпочав не надто активно. Було помітно, що львів’яни побудували гру від захисту на контратаках. А гра господарям в атаці відверто вдавалося. У середині другого тайму інтрига у матчі відродилася знову. Удар Макса виявився для Іваняка несподіваним – 2:3. Зробити перевагу львів’ян у два м’ячі через хвилину міг Овсянніков, однак Денису не пощастило – м’яч поцілував стійку воріт Меллера. Надалі більше атакували чехи, однак завдяки вдалій грі у захисті та впевненій грі Євгена Іваняка «Тайм» не пропустив. Натомість на останній хвилині матчу Дмитро Бондар поцілив у порожні ворота, коли чемпіон Чехії намагався врятувати гру за допомогою п’ятого польового гравця. Відтак, 2:4 – «Тайм» зберігає непогані шанси на вихід до «фіналу чотирьох». Багато чого визначиться у завтрашній грі проти чинного володаря Кубка УЄФА іспанського «Інтерв’ю Мадрид», які доволі прогнозовано обіграли словенський «Пунтар» - 3:0.

Кубок УЄФА. Елітний раунд.
Група С

«Ера-Пак» (Хрудім, Чехія) – «Тайм» (Львів, Україна) – 2:4 (1:3)
Голи: Копеці, 6, Макс, 29 – Легчанов, 8, 9, Кондратюк, 8, Д.Бондар, 40

Вилучення: Какау, 38 (друге попередження)

«Ера-Пак»: 1.Меллер - 14.Какау, 8.Макс, 9.Копецкі, 15.Піка Пау - 4.Кроулік, 27.М.Мареш, 11.Владика, 12.Хлоус, 13.Мікан, 5.Слука, 17.Решетар.

«Тайм»: 12.Лисенко (Іваняк, 21) - 4.Чепорнюк, 10.О.Бондар, 14.Д.Бондар, 17.Павленко - 7.Якунін, 9.Кондратюк, 19.Легчанов, 88.Овсянніков - 8.Москвін, 18.Скорий.

http://turnir.com.ua  

Просмотров: 724 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz